Імміграція до Манітоби
-
Будь ласка, напишіть в приват як добиралися з аеропорту в консульство. Дякую
-
Це із другою дитиною ловила Торонто, тому що білети дійсно дешевші, ніж до Єдмонтону
-
Доречі, сьогодні була в Торонто, вони 26-27 червня будуть у Вінніпезі
-
А що не відсилають поштою, то так, або самостійно забирати, або, якщо з Торонто буде виїзне консульство до Вінніпегу, попередньо написати їм і вони його Вам привезуть сюди
-
Так, я не писала за подання документів.Але отримати готовий-без проблем, для всіх категорій.Я сьогодні це все питала.
-
Якщо вона вже отримала номінацію, то їй нема вже сенсу подаватися через ту програму для родичів. Нехай далі подається на федеральний етап по провінційній програмі.
-
В мене теж НЮ. Ставив тільки цифри, все ок. Але можете поставити NU, якщо хочете.
-
Так, все правильно розумієте.
-
Так 26-27 червня
-
Теж цікаво, 🧐це ті які були на супроводі, чи чоловіки які мають інвалідність 🤔
-
@banofbot
-
Шо значить ваша дитина гірше для уряду, ніж діти з багатодітної родини? Вам важко та дорого з однією дитиною полетіти до Торонто, щоб зробити паспорт, а потім забрати? А уявіть як їм буде летіти з 3+ дітьми і скільки це буде коштувати. Про людей з інвалідністю, особливо про тих хто має проблеми з переміщенням, я взагалі мовчу. Це нормально, що зараз вони вибрали більш вразливі та незахищені категорії населення.
-
Нужны люди для yдaлeннoгo заpaбoкa. Oбyчaю cтpoгo 18+ Дoxoд oт 100$ в дeнь. Пиши в личкy + @Ponomar007