Імміграція до Манітоби
-
Так, у нас до 27 липня
-
На подовження без запису але там паспрґорт має бути до серпня цього року
-
А чи потрібно записуватися? Чи просто приїжджати і в порядку живої черги? Мені дитині 4 роки треба паспорт продовжувати
-
Краще написати їм та запитати. Бо судячи з допису то тільки особи з інвалідністю (
-
Бо в квітні один з депутатів телебаченні запевняв що всі хто подав документи до 23 квітня отримає паспорти без військового квитка і оновлення даних..закон ж зворотньої дії немає.
-
Доброго дня!Чи може хтось підсказати,коли подаєшся на EOI кого з членів сімʼї треба вказувати в аплікацію (дитина народилася в Канаді) і їй вже не треба номінацію чи як з цим бути?
-
У січні/лютому 22го деякі люди казали війни не буде і то всьо іпсо і істерика захожу 🤷♂️🥲
-
Мені розкмзували що звісно Манітоба не їхня територія, але якщо людина зловить слот то вони не можуть відмовити їй і будуть робити. Озаучила це молоденька дівчина коли я забирав паспорт для 3-х дітей
-
Спробуйте якось з ними зв’язатись в консульстві
-
А ви були в цьому консульстві вже?
-
Едмонтон
-
В Канаді чи в Європі?
-
Мій колега їздив, комусь віддали комусь ні (
-
Там є ще чоловік ,який не зовсім адекватний ..
-
Бачила люди писали що в Європі видавали цього тижні в консульствах паспорти без жодних проблем.Але в нас як показує досвід в кожному консульстві свої закони і правила і все можливо....(((
-
Ні ,знайомі розказували
-
Вітаю, чи продовжують видавати до 31.07 Work Permit в аеропорту по прильоту, тим хто має worker візу?
-
Якщо знайдете, можете і мені скинути будь ласка 🙏🏻
-
@Rin1476, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня! Поділіться,будь ласка, інформацією,як сплатити 30 злотих за довідку про несудимість з Польщі?
22 Jan 2023, 05:40
163968/230471
7 minutes ago