Імміграція до Манітоби
-
Якщо виникнуть питання то кажіть правду, що той хто вписував, переплутав. Відразу не виправили бо не помітили/забули/думали що не можливо. Саме головне що ви вакциновані, і це факт. От деяким людям в дозволі на роботу ставили дату видачі і дату закінчення одним днем, ото реально трабли
-
В мене для Вас пропозиція, якщо Ви так переживаєте. Я особисто вашої ситуації не знаю, але скоріше за все Вам до подачі на PR ще не один місяць. То спробуйте ревакцинуватись в Канаді, або зробити бустерну вакцину і буде у Вас канадський сертифікат і не будете так перейматись.
-
Друзі, дуже переймаюся за сертифікат. Робили вакцину у Європі, в Канаду в’їхали було все гаразд. Вони написали не ту вакцину холдер яку ми робили, а препарат зовсім інший.. Офіцер би сказав якщо щось було б не так? Та можуть пізніше питання бути? Наприклад при подачі на пр
-
Здається подібне питання вже піднімалось, але трошки з іншою історією, там були хлопець та дівчина, іміграційний офіцер просив як доказ спільного побуту прописку в одному будинку, або договір оренди житла де вписані обидвоє
-
Взагалі то впершу чергу так, бездушна правова система. Але буває всяке, все залежить від прикордонників які будуть Вас випускати з Польщі та іміграційного офіцера в Канаді. На особистому досвіді бачив як поляки знімали з автобуса людей за 2 кг картоплі сирої (тільки не питайте нащо вони її везли) і також людей які везли смалець (тоже не питайте нащо) і поляки просто спитали що то, а потім махнули рукою і сказали їдьте собі. Але краще, бути "чистим" в плані законодавства, і так, Вам правильно підсказали що пересадки в межах ЄС краще не робити з такою проблемою як у Вас
-
Друзья, добрый вечер, ситуация, я отправлял пакет документов для SJTD все было одобрено. Но пришло отклонение от заявки на визу. А визовый центр написал we require your reforged cum to finalize processing your application. Что это такое и куда это высылать?