Імміграція до Манітоби
-
-
Хто подавався в квітні на номінацію по друзях чи дзвонив офіцер уже до когось з родичів чи друзів для інтерв'ю?Дякую
-
@banofbot
-
Мається на увазі номер документа, що підтверджує право на переклад, це може бути номер диплому або сертифікату, не в усіх країнах є association, в яких перекладач юридично може мати membership і цей membership щось означатиме. Fidem Moris все робить все як треба, у них і номер диплому перекладача стоїть в кожному афідевіті, і печатка самої агенції є - там все ок і все за правилами
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка з відповіддю на моє запитання. При подачі на EOI я вказував що немаю довгострокового контракту на роботу щоб попасти в пул SWO, але по факту я працюю в одного роботодавця вже майже 2 роки і маю з ним безстроковий контракт. Я отримав LAA і у вкладці Eligibility мене система знову запитує чи я працюю в того самого роботодавця на довгостроковому контракті. Мені відповідати так як при подачі EOI? Чи вказувати те що є ро факту, тобто працюю і маю контракт?
-
Всім привіт. Хто замовляв справку про не судимість в Польщі можливо у вас є зразок листа?