Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка. 1. Я заповнюю дані про освіту, атестат про загальну середню освіту отримала в коледжі у 2015 р., диплом молодшого спеціаліста у 2017 р.. Тому на бакалавраті вчилася тільки 2 роки. Чи буде правильним, якщо я освіту цю вкажу як three or more years secondary degree?
-
Дуже дякую))))/
-
Тоді вказувати як 2 post secondary sertificate?
-
2. Я працювала в Україні 25 год на тиждень в школі і 6 годин на іншій роботі. Цю роботу потрібно вказувати в заявці? За неї бали не клеймила
-
Добрий день, можливо, хтось стикався з такою ситуацією. Що робити, якщо втратив загран, з яким приїхав до Канади? Всі інші документи при собі, але немає заграну. Хочу відновити паспорт, але що буде з іншими документами, що видали в Канаді? Потрібно відновлювати усе?
-
Ми не знаємо, як людина втратила паспорт, він міг згоріти і вдома при пожежі, питання було, чи треба переробляти документи
-
Скажіть, будь ласка, чи отримав хтось ПР, якщо менше ніж 10 тис на рахунку на сім'ю ? Кожного місяця є зарплати у подружжя.
-
Так я і не Анні написала, лише при нагоді нагадала людям, бо маю знайомих, що таскалися з паспортом, думаю, вони не єдині. Відповідь я людині дала, перше, що їй треба робити - паспорт. Ну а якщо би паспорт згорів вдома при пожежі, то й би всі документи не вціліли. Дякую за Ваше цінне зауваження.
-
Сьогодні отримали ready for visa for dependent in Ukraine. Маю декілька питань. 1. В листі сказано відправити 2 фотографії депендента та кожного члена сім'ї який вас супроводжує разом паспортом. Якщо я та донька в Канаді, чи потрібно відписати наші фотографії? 2. Сплатити збір за право на постійне проживання RPRF для вас та дружини та надати квитанції. Чи потрібно сплачувати за цю візу, чи це включено вже в послуги які ми оплатили спочатку при подачі ПР, і якщо так, чи за всіх членів сім'ї? 3. Зріст та колір очей основного заявника та всіх супроводжуючих утриманців. Я вже відповідала на ці питання для всіх членів сім'ї у відповідь на портал 1. Чи потрібно дублювання цього листа, і якщо так, то просто роздрукувати і вкласти з паспортом? Інструкції що надіслали на 12 листів я перечитала багато разів але все одно ці питання не вирішено. Будь ласка поділіться інфо хто проходив лендінгу депендента 🙏
-
дякую всім за відповіді.