Імміграція до Манітоби
-
Це у вас в контракті має бути прописано
-
Допоможіть будь ласка, чекаю на провінційну номінацію з серпня(Non-EE SWM) та ніякого руху не спостерігаю,але за цей час ми с жінкою достатньо прокачали наші скіли для того щоб мати деякий шанс на express entry, питання ось в чому,чи не забороняється створювати профіль EE під час розгляду провінційної номінації,можливо це не заборонено для не головного апліканта?дуже велике бажання пришвидшити цей процес 😤
-
А скільки чекаєте?
-
Під зад треба себе пхати та вчити ту французьку що ніяк не йде
-
Не можна 2 профілі Тобто як би Ви спочатку ЕЕ а потім з'єднали - так. А тепер не можна ЕЕ. Та і там все погано з очікуванням.
-
Так, було таке. А як вже рукою махнула — лист і прийшов
-
Дякую :) Та я вже робила таймлайн))) Якщо коротко: 15 березня 2023 — EOI 20 березня 2023 — LAA 15 травня 2023 — номінація 22 травня 2023 — заявка на PR 24 жовтня 2023 — AOR (Sydney) 12 січня 2024 — final decision 15 січня 2024 — Портал 1 13 лютого 2024 — Портал 2 22 лютого 2024 — eCoPR для мене і сина 24 травня 2024 — прийшла PR card для сина 27 травня 2024 — отримала свою PR card
-
Скажіть будь ласка, по наступному питанню. Мені в іммігрант центрі при підтвердженні перекладу проставили печатки на копіях моїх документів (копії кольорові). Мені треба використовувати саме скани цих копій (втрачається якість) при подачі, чи чисті копії без їх печаток? Чесно не дуже розумію, для чого на копіях вони ставили печаті.