Імміграція до Манітоби
-
В мене не було страшної втрати при скануванні в кольорі і 300 ДПІ. Я засканувпла цілий паспорт на 13 сторінок і помістився в 1 документ
-
Може треба якісь пруфи з офіційних джерел, що раніше були саме такі правила транслітерації? Додавати таке пояснення треба у окремий pdf/doсx, і завантажити його разом з іншими документами?
-
Так, окремий пдф з назвою відповідною.
-
Доброго вечора, чи можна продовжити OWP ? Бо в міграційному центрі сказали що можна.
-
Я не знаю чи можна це писати тут,якщо не можна,видалить будь ласка,адмін. Я бачу,що багато хто думає про вивчення другої мови,щоб покращити шанси. Мій чоловік найтів спікер,викладач французької як іностранної. Якщо вас цікавить зайняття в нього сьогодні звільнився спот на 2 рази на тиждень. Питання в приват.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, що означає термін дії номінації? Вона у нас до серпня (на pr вже подалися у квітні). У серпні її треба буде продовжувати? Або термін дії номінації означає час, за який потрібно встигнути податись на pr?
-
Час, за який потрібно встигнути податись на PR.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Подивіться відео, як подати заявку на номінацію. Вам буде легше це зробити. Спочатку потрібно знову відповісти на ті ж самі питання, а потім вже відкриється більше вкладок.
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка. Я встигла податися на підтримку провінції в квітні, прийшов Letter of Advice to Apply , але не можу на сайті MPNP знайти свою аплікацію, просить подаватися заново....
-
А зверху у вас скільки вкладок?
-
Так я й зробила але все ніби заново подаватись, прохожу ті кроки як на подачу на номінацію: вводити свої дані, сім'ю...
-
Добрий вечір. Питання по анкеті на ПР. Пробачте може питання дурне, але ж це анкета на ПР, тому так чи інакше заморочишся. У розділі "Section E: Membership and association with organizations" чи треба вказувати профспілку яка була на підприємстві на якому я працювала в Україні. Туди зачисляли всіх нових співробітників, навіть не знаю чи виключили мене звідти після звільнення чи ні, про назву профспілки взагалі мовчу, бо не знаю. Діяльності ніякої там ми як звичані працівники не вели. У нас тільки з заробітньої плати щось там відраховували і все. Мені здаєть, що в цьому розділі мається на увазі щось більш глобальне? Хто як відповідав?
-
Типу зелених кружечків, коли подається ЕОІ їх десь 4, а при заповненні на номінацію десь 8 ( точно не пам'ятаю)
-
Дві: сама аплікація і результат
-
Дякую 🙏🏻
-
Візи + WP
-
Підкажіть будь ласка що саме просить? Візи?
-
Скиньте скрін. Так буде швидше
-
Доречі, нещодавно писала жінка, що отримала лаа, але на сайті є тільки еоі! Що анкета не зʼявилась для подачі на номінацію
22 Jan 2023, 05:40
164335/236993
9 minutes ago