Імміграція до Манітоби
-
Обидва
-
Про федеральний чи провінційний етап?
-
But your work stage should be not less than a junior engineer (for federal stage) )
-
А де можна почитати
-
Так, і це теж.
-
Never mind 😉
-
А ще що треба? Тільки вік та усе? Наприклад education, age, work stage
-
Дякую
-
Безумовно - можна одразу вінтіть і до отримання PR: головне подати заявочку й одразу на мацкву можна (так всє дєлают - я узнавала, зуб даю!)
-
А после получения пр можно будет свинтить?
-
Так, але робота має бути дійсно люба Вам, а не яка-небудь: перевірка спочатку не особливо сувора, але не федеральному етапі можуть детально запитати...
-
Та скільки вони діятимуть
-
Тобто знайшов любу роботу та можеш подаватися
-
Ще Ньюфаундленд та Лабрадор. Там ще легше, бо податись на номінацію можна, як тільки знайшли роботу в провінції. Не треба відпрацювати півроку спершу
-
Друзі, а тількі манітоба зробила спрощення для України чи ще якісь провінції?
-
Є , дуже дякую !
-
Не підходить. Тут написано про незалежних контракторів. Тобто в мене є бізнес, я маю якусь роботу і не хочу наймати працівника. Шукаю людину, з якою я буду працювати по короткостроковому цивільному контракту (скажімо на 8 місяців) і буду їй платити гроші, але податки хай ця людина платить вже сама. Чи має ця людина свою фірму, чи працює як фізична особа мене, як власника мого бізнесу, хвилює мало. Так от, такий тип контракту не підходить МПНП. Має бути тип відносин "працівник-роботодавець".
-
Наразі дякую ) Чомусь вважав що робота по контракту не підходить
-
Наскільки я розумію, тут вже мова про підприємця більше, який надає свої послуги. Якраз цей досвід не враховується. Contractor - це не дорівнює робота по контракту)
-
Перечитав і стало трохи встидно Хто такий контрактор ? Поясніть будь ласка чайнику 😅
22 Jan 2023, 05:40
16435/229748
31 minutes ago