Імміграція до Манітоби
-
t.me/ManitobaLife тут наприклад
-
Підкажіть де питати, я тільки вчора виїхав, військовий поранення
-
Калгарі, картки там же друкувалися. А справу розглядав Сідней
-
На номінацію підтверджуєте лише опит за який получили бали при EOI коли заповнювали, якщо крім Канадського досвіду більше нічого невказували той підтверджувати нічого непотрібно . На федеральному рівні треба просто вказати де ви працювали або не працювали за остатні 10 років без всяких підтверджень. ✅
-
Ми чекаємо від 7 березня. Вчора дружині прийшло повідомлення, що фото не підходить, бо нібито усміхається. Зробили нове, відправили знову.
-
Так, тут були повідомлення, що іноді просять переробити фото. І отримують такі листи через 1,5-3 місяці! Дивно
-
Дзвонити можна, але не очікуйте що хтось відповість вночі. :)
-
Ви не в курсі часом, а на той їхній номер можна будь-коли дзвонити чи тільки в робочі години?
-
Я дозвонювалася тільки в робочі години (до 5-ї за місцевим часом)
-
Можна в Staples роздрукувати, та в бібліотеках: wpl.libanswers.com/faq/130371
-
"I've had the pleasure of trading $200 with Randy Joel and I made $2000 within few days , I must say, his expertise and guidance have been invaluable! His strategies are clear, concise, and most importantly, profitable. I've seen significant growth in my portfolio thanks to his mentorship. Highly recommend!" CLICK HERE TO JOIN GROUP CLICK HERE TO JOIN GROUP
-
Скільки вже чекаєте AOR ?
-
До речі ви не хвилюєтесь за біометрію? Бо я чув що там черги