Імміграція до Манітоби
-
Mistakes were made 😔
-
Ого,я думав одразу запит йде 😅
-
Він одразу оплачував біо,тому і прийшов запит з аор разом
-
Так і виходить
-
Тоді ще можна не сильно панікувати
-
Доброго дня! Необхідно завантажити нові ворк перміти на федеральний етап. У web form є питання - "What is your application number? (required)". Вказано, що - Provincial nominee programs: The number must be 10 characters long and begin with "EP". Але у моїй справі ще не присвоїли такого номера, бо документи на федеральному етапі ще ніхто не розглядав. Підкажіть, будь ласка, що це за номер і де його подивитись? Дякую!
-
Це ваш так званий AOR. Вам прийти спеціальний емейл з ним. Це означатиме, що вашу заявку почали розглядати.
-
Скажіть будь ласка чи можна в даний час продовжити work переміт на сім'ю чи можна подавати одину форму на всю сім'ю дякую
-
Тоді чекати AOR і тоді додасте.
-
Ні, він submitted буде.
-
Я це розумію, але наразі справу не взяли до розгляду і цього номеру немає. І тому виникає питання як заповнити веб форму з новими ворк пермітами до отримання такого номеру. Я вже спробувала не вказувати цього номеру і подала вебформу. Але прийшла відповідь про те щоб знов заповнити форму і вказати усі необхідні дані.
-
Нам запит прийшов десь через тиждень після AOR, але була черга на біометрію через 25 днів приблизно. А фото так, можна ті самі використати, але цифрову версію.
-
Etobicoke.