Імміграція до Манітоби
-
Наразі дякую ) Чомусь вважав що робота по контракту не підходить
-
Наскільки я розумію, тут вже мова про підприємця більше, який надає свої послуги. Якраз цей досвід не враховується. Contractor - це не дорівнює робота по контракту)
-
Перечитав і стало трохи встидно Хто такий контрактор ? Поясніть будь ласка чайнику 😅
-
Покажіть, будь ласка, інфо з офіційного сайту, яка викликає у Вас сумніви. Так буде зрозуміліше. Може, хтось побачить і дасть більш влучну відповідь.
-
В умовах є , що робота по контракту не підходить Хочу знати чи це воно чи ні Все Не хочу прогавити ні той шанс ні той
-
А в чому у Вас сумніви? Є загальні вимоги для подачі: 6 місяців фул тайм + англійська (із основного). Якщо Ви їх виконуєте, можете подаватися. Якщо у Вас контракт на 2 роки, як на мене, то навіть краще, бо так Ви показуєте, що маєте намір і далі проживати в провінції. Тим більше, що після подачі Ви все одно маєте працювати, а якщо змінюєте роботу, то тільки за умови повідомлення офіцера. От і все 🤷♀️
-
Пошук по чаті не допоміг
-
Підкажіть мені з тим контрактом хтось )а то сумніви гризуть страшне
-
Сложно
-
М-да...
-
І браузері є функція перекладу + Можна самому заморочитись і копіювати -вставити
-
Є автоматичний перекладач
-
Там такий "ніжний" сайт у IRCC, що може видавати помилки і без перекладача. Може непов'язане, але хз
-
А якщо зі смартфону, то як мишею?..
-
Права кнопка миші )
-
правая кнопка мыши
-
ПКМ - ??
-
Хто?
-
ПКМ> перекласти на (мова)