Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, з приводу ЕЕ акаунта, якщо хочу наприклад підтримку від провінції чому так важливо створити в ЕЕ акаунт спочатку а потім в swm, Я так розумію я не можу отримати номінації і подати на ЕЕ вже потім?
-
Так, не можете. Профіль має бути створено до створення EOI
-
Тобто профіль і реєстраці в ЕЕ спочатку , потім swm?
-
Підвищуйте бал, або надійтеся на гум кейс.
-
Друзі, я зараз у відпустці, відповідатиму дуже рідко. На регулярному зв'язку буду після 11 червня. Будь ласка, не пишіть мені у приват у ці дні. Дякую.
-
А куди ви поїхали, пане Василь?
-
Тут вже є чоловіки, в яких строк дії паспорта закінчиться до отримання номінації чи ПР? Якщо без нового паспорта неможливо продовжити ворк перміт, то що робити?
-
З якого ? Вони беруть непогані кошти ,тут є і більш доступні і якість така ж . В чому вони кращі ? Не розумію .
-
Пан Wes поїхав оновлювати дані у ТЦК 😄
-
Далеко 😁 7 годин вперед
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Мені людина з Полтави онлайн зробила все майже задаром. А ці ціну беруть як скажені.
-
Дякую, а що воно таке? Той Гум Кейс ?
-
Take care 👍🏼
-
Ну з точки зору доходу в Канаді то ні ,але якщо порівнювати ціни з Україною ,то дійсно дорогувато ,але то їх право так оцінювати свою роботу . Я просто здивований що їх так просувають і називають найкращими ,я не розумію, що саме у них найкращого 😂
-
Гуманітарна програма, 7-8k$ ціна, і нуль гарантій.
-
Переклад з афідевітом, нотаріус не потрібен
-
Добрий день. Питання щодо перекладів документів. Це повинен бути просто перекладач у будь якому бюро перекладів в Україні? Чи це потрібно якось завірити нотаріусом. Чи як. Хочу зробити всі переклади в Україні заздалегідь
-
гарного відпочинку, і дякую за вашу роботу. ми вас любимо
-
Норм.
22 Jan 2023, 05:40
164636/231501
16 minutes ago