Імміграція до Манітоби
-
Це інша людина
-
У людини карта заблокована, з якої була оплата.
-
Просто чекайте. Повинні повернути, але це вони роблять раз на декілька місяців вручну, в них зараз немає часу на це.
-
Ось так в RBC відображається
-
Не приходить ніяке сповіщення. Просто зараховують на рахунок з якого була оплата.
-
Так чоловік додавав переклад від канадського перекладача апостіль прийняв
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи підійде Wes переклад диплома не через apostille.in.ua? У мене вже є переклад на англійську від державного органу іншої держави.
-
Спробую мабуть)
-
У мене просто не канадського… інша держава
-
Так. Мені прийшло на мій емеіл підтвердження, щоо заявка подана. А як це з його профілю? Не розумію...
-
За Вас це робив консультант? Якщо так, то заявка була з його профілю
-
Всім привіт. Якщо мені допомогли подати заявку на EOI (SW) без моєї присутності. Чи можу я зайти на свій акаунт і передивитись ще раз інформацію яку надали в анкеті про мене? Я заходжу на свій акаунт але не можу розібратись де саме можу переглянути цю інформацію.
-
🙄😳
-
Це є його робота і він є вашим представником перед IRCC. Усі питання потрібно йому задавати та через нього. В випадку вашої відмови від сплати і т.п. він просто закриває вашу справу
-
За Вас це робив консультант? Якщо так, то заявка була з його профілю
-
Це добре? Чи погано? А чому вона не могла зробити це із мого профілю ?
-
Він створює заявку від Вашого імені та робить її з свого профілю згідно умов IRCC.
-
Добрий день! Потрібно дзвонити в банк. Вони бачать цю суму, якщо ви її отримали, і привʼязують до вашої нової картки. Прийдеться періодично дзвонити поки не отримаєте. Який банк у вас?
-
Я думаю не важливо, я коли подавала також у wes вони питають чи потрібен вам переклад, як додаткова послуга
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigration-citizenship-representative.html
22 Jan 2023, 05:40
164798/232448
9 minutes ago