Імміграція до Манітоби
-
А ви підвязали свою аплікацію згідно інструкції , яка прийшла в листі з АОR? Тільки після цього зможете зайти.
-
Цей номер телефону 1 (800) 361-0152. Якщо потрібно, то можна попросити перекладача. Через декілька хвилинок вони підключають українця і розмова далі втрьох)
-
Тут також потрібно зареєструватися
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Величезне вам дякую🙏Я зареєструвалася по вашому лінку в трекері та зараз все ок!😉
-
Хей привіт всім. Чи робив хтось евалюацію диплому? Через яку організацію їх там 5?
-
Найбільш часто згадується тут we+wes
-
На сайті Канади, відділ ircc. Вимагання однієї з програм міграції. Атестат і диплом.
-
Залежить для чого це потрібно і де "там"
-
Дякую, мені їх сайт теж якось найбільш сподобався серед всіх.
-
Добрий ) через WES. Зробили за місяць
-
Доброго дня, хтось може порекомендувати агенство з перекладу з естонської та польської мови на англійську? Бажано щоб агенство було в Україні (так дешевше). Дякую.
-
Стосовно перекладу не знаю Завіряла паспорт з ворк пермітом та дві заяви і вийшло 50 доларів Але вони там кожного разу по-різному рахують Була там вчора о 8:45 і зайшла майже одразу до нотаріуса
-
Для прикладу. Я робила через wes - місяць і готово. Чоловік вирішив зробити через ICAS чи як воно там, чекав 6 місяців на евалюацію
-
1,5 роки до кінця ворк перміту. Професія flight attendant. SWM
-
Вітаю! Можна поцікавитися по якій професії. І скільки у вас до кінця дії ВП?
-
Їх багато....наприклад переклад юа....
-
Пані та панове отримав номінацію нарешті, ось я хотів би поділитись таймлайном. Timeline 02.11.23 EOI 03.11.23 LAA 15.11.23 Documents are submitted 23.05.24 MPNP: Assessment in Process 28.05.24 MPNP: Assessment Complete 30.05.24 Nomination Тепер і моя черга йти на федеральний етап. Дякую усім за допомогу!
-
Вітання)
-
Вітаю)І ми також отримали сьогодні номінацію🥳Подавалися 11жовтня
22 Jan 2023, 05:40
164853/230493
8 minutes ago