Імміграція до Манітоби
-
Боже, дякую вам. Я вже тут пів години ходжу думаю все пропало. Ви мене прямо врятували 🙂
-
Ні тільки скани гарної якості. Там почитайте ще. Вони мені хотіли оригінали перекладу вислати, та я відмовилася, то відправили тільки файл на пошту та і все Я їм нічого поштою не відпоавляла
-
я другий раз скидаю в один чат а мені чомусь кидає сюди може в адмінів якась там плутанина з чатами
-
І вам)
-
Знайшов ☺️ гарного вам вечора!
-
Не знаю, але вас не видно в тій групі. Сюди кидали: t.me/ManitobaLife
-
А в чому перевага swo після отримання номінації? Офіцери на федеральному теж перевіряють чи правильно була видана номінація, не думаю, що їх влаштує, що люди мають зовсім інші критерії і умови, які не збігаються з swo. Мені знається, це помилка, потрібно обов’язково звʼязуватися з провінційними офіцерами і дізнаватися в чому справа
-
В іншу країну, а в іншу провінцію не можна, звісно. Роботу міняти легше, бо не потрібно узгоджувати нову посаду і потім переробляти номінацію, якщо змінився НОК. Та й взагалі, навіть якщо нікуди не відлітати, немає прив'язки до роботи. Хочеш працюй, хочеш не працюй, головне відповідати своїй легенді (що не працюєш не тому, що ледар, а тому що вчиш новий напрямок у своїй професії, щоб зробити Манітобу краще)
-
Поки не отримали ПР треба все рівно повідомляти офіцеру про зміну роботи