Імміграція до Манітоби
-
Ні тільки скани гарної якості. Там почитайте ще. Вони мені хотіли оригінали перекладу вислати, та я відмовилася, то відправили тільки файл на пошту та і все Я їм нічого поштою не відпоавляла
-
я другий раз скидаю в один чат а мені чомусь кидає сюди може в адмінів якась там плутанина з чатами
-
І вам)
-
Знайшов ☺️ гарного вам вечора!
-
Не знаю, але вас не видно в тій групі. Сюди кидали: t.me/ManitobaLife
-
А в чому перевага swo після отримання номінації? Офіцери на федеральному теж перевіряють чи правильно була видана номінація, не думаю, що їх влаштує, що люди мають зовсім інші критерії і умови, які не збігаються з swo. Мені знається, це помилка, потрібно обов’язково звʼязуватися з провінційними офіцерами і дізнаватися в чому справа
-
В іншу країну, а в іншу провінцію не можна, звісно. Роботу міняти легше, бо не потрібно узгоджувати нову посаду і потім переробляти номінацію, якщо змінився НОК. Та й взагалі, навіть якщо нікуди не відлітати, немає прив'язки до роботи. Хочеш працюй, хочеш не працюй, головне відповідати своїй легенді (що не працюєш не тому, що ледар, а тому що вчиш новий напрямок у своїй професії, щоб зробити Манітобу краще)
-
Поки не отримали ПР треба все рівно повідомляти офіцеру про зміну роботи
-
Вітаємо, Max Ь.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Краще повідомляти через веб-форму чи можна додати через кабінет в MPNP?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login Зареєструйтеся і буде вам щастя ☺️