Імміграція до Манітоби
-
Але без спецвибірки є здається
-
Цієї програми вже немає. Саме спецвибірки для українців.
-
Доброго дня. Що саме потрібно для SWO крім роботи та грошей на рахунку?
-
Це правда, в останній рік багатьох аплікантів по СВО класифікували на СВМ імміграційні офіцери. Якшо вважали наприклад шо їхній конекшин недостатній чи шо вони покинуть провінцію швидко і тд
-
Повірте, я перевірила і не раз) і особисто по телефону розмовляла з моїм офіцером. Його пояснення я виклала вище. І раніше я описувала свою історію тут. І я не одна така, багатьом, хто подавався по SWO і вказували звʼязок через роботу, видавали номінації SWM.
-
Я чомусь відсканував усі, але так, достатньо заповнених
-
Тоді варто людині дізнатися про свій статус особисто. Можливо в його випадку це не так.
-
Доволі розповсюджена ситуація. Я подавалася по SWO отримала номінацію по SWM
-
В номінації це прописано.
-
Питання для мого розвитку. А як ви дізналися що отримали номінацію по іншій програмі?
-
Ось саме вище кидали фото. Тут зазначено SWO. А у багатьох, хто подавався по SWO записано SWM.
-
Цікаво порівняти номінації по swo і swm. Відгукніться хто отримав номінацію по swo. У Вас там як написано?
-
Сподіваюсь повідомлення між вашим і цим повідомленням допоможе вам вирішити що робити.
-
Дякую
-
Опекуны, живущие в канаде
-
Якшо у вас на утриманні є інвалід або фостер чайлд. Я так думаю 🤔 Це шо у нас в чаті буде свій офіцер в чаті?😂😂😂
-
Допоможіть зрозуміти цей пункт
-
Думаю варто про себе нагадати 🤔
-
Приблизно 3 місяці
-
Сьогодні перевірила свій статус .Портал 1 відправила емейл 3 тижні тому.Тиша
22 Jan 2023, 05:40
165016/233552
3 minutes ago