Імміграція до Манітоби
-
Дякую за допомогу
-
Так свм
-
Якщо для СВМ то все добре
-
В номінації чітко написано написано SWM, хоча вибірку пройшли по SWO. Гроші та мова були.
-
Перекинули на SWM. Тому такі питання по ситуації.
-
Так до вересня вы може отоимаєте документи вже . До вересня взагалі нічого не робити
-
Трохи по іншому переводять на парт тайм на наступний учбовий рік, з вересня. І відповідь треба дати зараз, ну як завжди про все кажуть в останній момент. Але за умовами SWM має бути фул тайм. Не стикається. Що літом на EI це і так зрозуміло.
-
Не буде фултайм з вересня. Скорочують фінансування
-
Ось із-за цього і є хвилювання. Підписати парт тайм, повідомити офіцера- і потрапити у лімб "проблемних" у кінець черги з усіма витікаючими. Або не повідомляти і отримати якийсь дозапити з беклогом у часі і з подальшим запитами чому не повідомили.
-
Ви можете підписати контракт і поки не повідомляти офіцера. Вона ж у будь-якому випадку піде на ЕІ навіть якщо з вересня фул-тайм буде, вірно?
-
Добридень. Хотіла запитати. Якщо мій чоловік зараз отримає PR, чи можу я через нього отримати теж і чи є яка та програма ?
-
Так тоді і будете вирішувати. Влітку можна і нову роботу знайти до того часу
-
Парт тайм з вересня, а контракт вже зараз підписується. Якось так(
-
Можливо. Але якщо будуть дозапити, то затягнеться. І новий контракт треба підписувати вже зараз. Типу так-так, ні-ні. Після підписання на парт тайм ти ж типу маєш повідомити офіцера про зміни умов роботи. Ну і далі хз що вони скажуть, бо SWM(((😶
-
Я думаю, ви нічого не втрачаєте. Тобто парттайм буде з вересня. Зараз дружина піде на EI. Давайте згоду і підшукайте паралельно інший варіант. Офіцерів треба повідомити, що пішла на EI, про парттайм повідомляти вже по факту, якщо ситуація не зміниться. Я б так робила.
-
дякую. Сподіваюсссь, якщо в вільний час від роботи я буду займатись своєю справою, від цього гірше не буде)
-
Так
-
Так
-
Тому що в школі підписання контрактів тільки в серпні наприкінці
-
Просто питання: навіщо ви повідомляти бажаєте за пів року? Ви додали контракт до кінця липня,після цього повідомлення що велі4р на літо, а вже в вересні дивитись. За літо знайти роботу в той самій галузі
22 Jan 2023, 05:40
165050/230580
9 minutes ago