Імміграція до Манітоби
-
Добридень. Хотіла запитати. Якщо мій чоловік зараз отримає PR, чи можу я через нього отримати теж і чи є яка та програма ?
-
Так тоді і будете вирішувати. Влітку можна і нову роботу знайти до того часу
-
Парт тайм з вересня, а контракт вже зараз підписується. Якось так(
-
Можливо. Але якщо будуть дозапити, то затягнеться. І новий контракт треба підписувати вже зараз. Типу так-так, ні-ні. Після підписання на парт тайм ти ж типу маєш повідомити офіцера про зміни умов роботи. Ну і далі хз що вони скажуть, бо SWM(((😶
-
Я думаю, ви нічого не втрачаєте. Тобто парттайм буде з вересня. Зараз дружина піде на EI. Давайте згоду і підшукайте паралельно інший варіант. Офіцерів треба повідомити, що пішла на EI, про парттайм повідомляти вже по факту, якщо ситуація не зміниться. Я б так робила.
-
дякую. Сподіваюсссь, якщо в вільний час від роботи я буду займатись своєю справою, від цього гірше не буде)
-
Так
-
Так
-
Тому що в школі підписання контрактів тільки в серпні наприкінці
-
Просто питання: навіщо ви повідомляти бажаєте за пів року? Ви додали контракт до кінця липня,після цього повідомлення що велі4р на літо, а вже в вересні дивитись. За літо знайти роботу в той самій галузі
-
Підкажіть, правильно я памʼятаю. Фулл-тайм для пр рахують від 30 годин на тижень? доброго дня всім
-
Всім привіт. Скажіть, хто розбирається: чи треба щоб друзі,через яких можна подаватись на пр, були друзями До приїзду в Канаду? Чи може достатньо що ви познайомились вже тут і вони можуть виступити підтримкою?
-
Можна і тут, якщо ви про swo. Але читайте вище — вимоги по цій програмі після закінчення спецвибірки стали драконівськими.
-
Тобто, якщо він мене зараз не вкаже, то я вже не отримаю ПР через нього. Або він може отримати і ми можемо тут ще раз розписатися, і тоді вже і я отримаю ПР?
-
Коли чоловік подається на ПР він вказує вас як dependant, і ви з ним отримуєте ПР. Якщо не вкаже вас, то тоді він один отримає, і до нього можуть бути додаткові питання, чому його дружина не іммігрує з ним.
-
Не ускладнюйте ситуацію і нехай чоловік одразу вас вкаже у всіх заявках. Всі інші шляхи набагато складніші і довші, а схема «розписатися тут ще раз» взагалі виглядає дивно)
-
Вибачте, а в чому проблема вас одразу вказати при подачі на ПР? Ви ж сімʼя і маєте подаватися як сімʼя. Максимально дивно зробити по іншому
-
Це правда? Генконсульство Торонто не видає документи на дітей батькам без нових військово-облікових документів. Хоча, скільки разів було сказано, що при оформленні дитячих документів заборона на консульські послуги не поширюється. Загалом, якщо документи замовляли навіть до набрання чинності законом про мобілізацію, забрати їх може лише мама чи батько зі свіжим військовим квитком
-
Всім, привіт! А є в когось досвід оплати за федеральний етап з чужої карти? Чи є це допустимим?
-
І реально, що значить ще раз розписатися? Якщо ви вже одружені, то це рахується і в Канаді😅
22 Jan 2023, 05:40
165060/233906
about an hour ago