Імміграція до Манітоби
-
Можливо він неправильно заповнив заявку і вказав, що йому треба новий дозвіл на роботу, замість відновлення статусу?
-
Перерва між останньою роботою в Польші і першою в Канаді цілих 3 місяці, і роботи навіть не подібні. Я вказала в ЕОІ 2 роки бо там було пояснення про кількість відпрацьованих років а не про подібність робіт Мабуть все пропало? Бо я вже отримала LLA
-
Підкажіть чи є різниця якою картою оплатити 500$ на подачу на номінацію? Кредитка чи дебет?
-
Kak mozna smatret studes mozes pazalusta raskajvayt?
-
Здається, що ніяк.
-
Квартиру не продасте, якщо там прописані неповнолітні діти. А з дорослими там треба виясняти в юристів, бо там, здається, є якийсь спосіб, що новий власник може виписати через ЦНАП. Але деталей не знаю.
-
Вітаємо, Oleksandr Fedorenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Друзі а хто може підказати, який job title вказувати, я працюю пекарем і в листі мені написали junior bread baker. Але я знаю що скоро я маю стати senior, тому питання чи можна просто написати в job title - Bread baker, щоб потім не писати їм, що в мене змінилась спеціальність
-
Ми продавали квартиру в минулому році, виписали без проблем, покупець з договором купівлі-продажу іде в цнап і виписує, допомагав ріелтор, запитайте в свого. І для цнапу немає значення,чи військовозобов'язаний чи ні, це різні види обліку, а з обліку в воєнкоматі так звичайно ж не знімешся. Це різні речі
-
Скажіть будь ласка, чи впливає якимось чином виписка з квартири в Україні (тобто автоматично паспорт України не є дійсним) на подальший процес отримання PR в Канаді ?
-
Там наче лише кредиткою можна
-
В Україні прописку відмінили може 5 а то і більше років тому. Зараз це взагалі ні на що не впливає.