Імміграція до Манітоби
-
Постанова КМУ 302, пункт 108. Всі причини недійсності паспорта перелічені. Про прописку там ні слова. Тому працівнику теж не завадило б почитати для загального розвитку
-
100%
-
Доброго вечора, 915 балів якщо по SWM шанси є?
-
Ого, аж цікаво за що стільки вийшло в сукупності?
-
Обнадійливо, але це теоретичний розрахунок, бо немає поки-що роботи 🫤
-
Доброї ночі! Отримали LAA, підкажіть, будь ласка, при заповнені анкети є вимога додавати фото. Чи потрібно фото дитини, якій 1 рік і 3 місяці чи фото тоеьа буде робити тільки дорослим? Дякую !
-
Підтверджений досвід роботи, магістр, вік. По цій таблиці ж треба рахувати?
-
Це з французькою? Чи ваша професія ліцензована і маєте за це + 100 балів? Перерахуйте ще раз бали
-
*зайшов в чат з ноги*
-
Хм, а де ви на провінційному рівні побачили вимогу додавання фотографії?
-
Дякую за пораду
-
Добрий вечір чат, як в кого відображалося стан де заходиш на сайт mpnp. Сьогодні дзвонили на роботу питали за мене з mpnp, а нічого не змінилося, як було submitted так і залишилось? Чи варто почекати декілька днів, щоб змінилося?
-
Я йшла по SWM, і пройшла останню спецвибірку 30 квітня. Тому і клеймила, бо градація балів трошки інша. Намагалась набрати якомога найбільше балів, бо мені дуже залежало (терміни вже піджимають)
-
Може ви той випадок коли одразу номінація прийде
-
@DmitriyDjL, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Евгений Корниенко хоче кікнути @Ihrq21 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
Якщо Ви використовуєте термін спецвибірка, а 30 квітня була саме вона - в вас мусить бути 60 балів. Перерахуйте уважно згідно реальної картини, інакше є великий шанс отримати бан за місреп
-
Місце реєстрації взагалі ніяк не впливає на «дійсність» паспорта
22 Jan 2023, 05:40
165223/230187
43 minutes ago