Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Для тих, у кого нижчі бали, лише провінційні програми. Якшо зробити профіль ЕЕ - податись на провінцію і отримати номінацію від провінції - федеральний етап по ЕЕ можна пройти (типу швидше)
-
Ну тоді не знаю, нема може якоїсь програми іншої? Чи це найоптимальніший варіант?
-
464 це без французького при умовах що диплом підходить але ще чекаю, тому надіюсь тільки на підтримку провінції абож французька але я навіть не знаю як і коли її вчити
-
З французькою були останні вибірки ~385 балів, але там такий тест дурнуватий. На 7 здати - то треба знати на 10 😂
-
Там по French language proficiency бал менший, або вже по вибірці Skilled trades, чи пітримки провінції, бо чесно не знаю як краще буди і швидше, і які є програми щоб хоч якось отримати PR
-
Просто думаю як краще зробити все щоб, не втрачати час
-
Так
-
У вас французька 0?
-
Ну це зрозуміло що треба чекати номінації, але які ще є варіанто, виходячи з усього залишається тільки французький
-
Типу номінація провінційна прийде в ЕЕ профіль і +500 до ЕЕ заявки зразу
-
Типу?)
-
Французька з 0 до СЛБ 7 при помірних навантаженнях (1-2 заняття в тиждень) - це з два роки часу. Раніше тут писали про людину, що нічого не робила, лише вчила мову - то здається 10 місяців 😁
-
Е ще skilled trades occupation шанс
-
Доброго вечора. Хоча просто уточнити. Здав на днях Celpip: 11,6,7,7. Документи за освіту - є дипломи двомовні (укр, англ). Тільки за 11 клас перекласти. Працюю на роботі фул тайм вже більше пів року. Але це вже можна реєструватися в пулі на SWM? Бо робота я не дивився який там TIER, чи щось таке. Нічого, щоб було би сильно затребуване а Канаді. Просто питання у тому, чи цих пів року це все, що мені треба було?
-
Виходить щоб це зробити швидче, треба було б або знайти свого кдона який сдасть за тебе😁або більше реально отримати два роки досвіду і виїхати з канады вчити французьку потім повернутися домовившись роботодавцем, що дасть job ofert і так буде достатньо вже балів)) Я бачив що якщо місяц по 8годин вчити французьку то можна отримати непоганий результат, я сам вчив английский по 14 перед тим як приїхати в канаду ща місцяц буі вже B2 рівень
-
Так, можете подаватися.
-
@rzerved , от чесно, не розумію чому Ви хочете ЕЕ. Якщо без підтримки провінції Вам не пройти, то швидше не вийде, бо саме на цьому етапі Ви могли би виграти час. А так Ви його ще й втрачаєте, чекаючи оцінки WES.
-
Я просто хочу подати на EE потім на swm щоб збільшити свої шанси
-
Там просто швидше в теорії
22 Jan 2023, 05:40
165434/236424
5 minutes ago