Імміграція до Манітоби
-
Там зараз дуже високий бал прохідний, і час очікування, якщо вже податися то нема можливісті подати на EE, а так за рахунок провінції можна пропустити федеральный этап
-
Так от, я це і кажу, сама номінація може затягнутися, а далі федеральний етап вже не так довго, не довше, ніж ЕЕ.
-
Залежить від того як швидко ви отримаєте LAA після EOI, очікування номінації самої зараз 9-12 місяці в
-
А як швидко очікування SWM з моменту подачі, ну і при умові що виберуть?
-
Нууууу Можете, але як я пам'ятаю статистику ту ЕЕ щось не швидко. Але я ще не бачив статистики ЕЕ + SWM
-
Це два етапи. Провінційний - 2-12 міс, федеральний 6-8.
-
Це з моменту номінації?)
-
Просто з номінацією від провінції майже гарантія що пройжеш по EE пфд час вібірки і до 6 місяців вже PR
-
1,5-2 роки Ну може 1 рік ,якщо повезе )
-
Якщо просто подати на SWM, отримавши LAA, пройти вибірку скільки часу потім займе отриманя PR?
-
Бал завжди різний та може бути спеціальна вибірка спеціалістів з пулу
-
Можливо і так я просто шукаю оптимальный варіант
-
Так, від балів і від того, яка саме вибірка - обмежена чи для всіх. Загальні без обмежень чекають зарз пару місяців
-
А LAA залежить від балів я так розумію? Там зарез я бачу нема вибірок тільки спец для родичів і по освіті в манітобі, да і в цілому бал 820якщо не помилятися
-
Так
-
Після вибірки?
-
Зрозумів дякую, не так і довго, просто сама вибірка може затягнутися, по балам і поки по твоїй професії буде вибірка не відомо
-
Так я написав в найкращому випадку за 1 рік отримаєте пр,в середньому 1,5-2
-
Це офіційний максимальний. Але є швидше, нажаль, там не діє правило черги.
-
В середньому за 1,5 роки після ЛАА отримаєте свій ПР
22 Jan 2023, 05:40
165455/231831
8 minutes ago