Імміграція до Манітоби
-
Бал завжди різний та може бути спеціальна вибірка спеціалістів з пулу
-
Можливо і так я просто шукаю оптимальный варіант
-
Так, від балів і від того, яка саме вибірка - обмежена чи для всіх. Загальні без обмежень чекають зарз пару місяців
-
А LAA залежить від балів я так розумію? Там зарез я бачу нема вибірок тільки спец для родичів і по освіті в манітобі, да і в цілому бал 820якщо не помилятися
-
Так
-
Після вибірки?
-
Зрозумів дякую, не так і довго, просто сама вибірка може затягнутися, по балам і поки по твоїй професії буде вибірка не відомо
-
Так я написав в найкращому випадку за 1 рік отримаєте пр,в середньому 1,5-2
-
Це офіційний максимальний. Але є швидше, нажаль, там не діє правило черги.
-
В середньому за 1,5 роки після ЛАА отримаєте свій ПР
-
Офіційній час на номінацію зараз 9-12 Федеральний до 11 місяців
-
А якщо хочу з жінкою подаватися їй треба англійську здавати?
-
Єдине, що не так, що чекатм вібірку невідомо скільки, якби можна було подати і седіты там, а поті подати на EE булоб чудово, і шанс був з номінацією вже пройти по EE, замість 1-2 роки Просто навіть якщо отримав номінацію то всеже швидше коли маєш EE акаунт там до 6 місяців при вибірці, є кейси 2-3 тижні
-
Коли все ще тільки починалося, повний цикл у мене по swo зайняв 1.5 роки. Додаємо фактори затримки — і маємо більш очікувані дані у 2+.
-
Але я так розумію по моїй професії і обженях може і не бути, або чекати роками?
-
люди доброго дня підскажіть як можна зараз подовжити ворк перміт?
-
Я правильно розумію, ти подаєшся, чекаючи вибірку невідомо скільки і коли буде твоя? і якщо недостатньо болів то тільки чекати коли їх знизять або пройдеш по своїй occupation? Потім чекаєш номінацію десь 9-12 місяців Потім федеральний этам до року?
-
По фразі timeline можете у пошуку знайти терміни хто скільки чекав.
-
В мене 795 балів, шанс тільки якщо буде вибірка по моєму nok, а цього невідомо скільки чекати чи зниження балів , але зараз і загальних вибірок не бачу ось чому спитав , в time-line всі отримали LAA доволі швидко
-
Так, але раз у Вас запитання по послідовності, тоді Вам слід подивитися Відео 1
22 Jan 2023, 05:40
165465/236452
13 minutes ago