Імміграція до Манітоби
-
Вибачаюсь, це Т9. Мій чоловік
-
Якщо це ваш чоловік, то вам треба надати такі ж самі документи, як і йому. Англійську вам не треба здавати.
-
Так, потрібен. Всі теж самі документи, що і на основного.
-
Диплом теж мій потрібний чи ні?
-
Пишіть пояснення за освіту . Досвід роботи ок
-
Якщо їх нема нема наприклад досвіду або освіту неможливо довести?
-
Всі документи на головного і депендет потрібні однакові
-
Диплом, досвід. Все треба теж саме.
-
Чи просто паспорт спаравку о несудимості і,таке інше?
-
Ох, проблематично. Дякую
-
Диплом і досвід роботи теж?
-
Це тільки вам вирішувати додавати щось з тих територій
-
Якщо диплом з непризнаної території то чи достатньо буде достатньо перекладу?
-
Чи взагалі треба
-
Та але питання якщо треба диплом то чи пройде він , або що в такому випадку вказувати?
-
Всі кажуть спочатку треба swm, але чкщо можна так то чому ні
-
Чому не можна? Я спочатку подавала SWM, номінацію чекала 9 місяців, за цей час набрала достатньо балів для ЕЕ, тож створила профайл та додала до SWM акаунту. Номінацію отримала вже в ЕЕ акаунт.
-
Немає подвійної номінації. Номінація або для федерального етапу, або для ЕЕ, не можна використовувати одну замість іншої
-
Я мабуть так і зроблю
-
Dmytro @western9 Добрый день, підскажіть що відповісти на ці питання при заповнені анкети (MPNP) 1 Have you ever visited or lived in another Canadian Province or Territory? Я прилетіла до Торонто в 20:00 а літак до Вінніпегу був в 9 ранку наступного дня, аеропорт я не залишала. Рахується це як ТАК, я відвідувала чи жила в інших провінціях Have you ever applied to any other Provincial Nominee Program (other than the MPNP) or a federal immigration program with an intended destination outside of Manitoba? Чи можна вважати що отримання Visitor Visa по прорамі CUAET це означає що ТАК, я подавалася на інші іміграційні програми коли була ще не в Манітобі
22 Jan 2023, 05:40
165628/230363
2 minutes ago