Імміграція до Манітоби
-
Dmytro @western9 Добрый день, підскажіть що відповісти на ці питання при заповнені анкети (MPNP) 1 Have you ever visited or lived in another Canadian Province or Territory? Я прилетіла до Торонто в 20:00 а літак до Вінніпегу був в 9 ранку наступного дня, аеропорт я не залишала. Рахується це як ТАК, я відвідувала чи жила в інших провінціях Have you ever applied to any other Provincial Nominee Program (other than the MPNP) or a federal immigration program with an intended destination outside of Manitoba? Чи можна вважати що отримання Visitor Visa по прорамі CUAET це означає що ТАК, я подавалася на інші іміграційні програми коли була ще не в Манітобі
-
Бо забрати паспорт може лише батько
-
Дякую
-
1. За відвідування не знімають бали, має значення тільки якщо ви навчались або працювали в іншій провінції 2. CUAET - це не імміграційна програма, якщо ви не подавались раніше на номінацію чи експрес ентрі, відповідайте ні
-
А скільки років синові? Чому відмовляється?
-
Всіх вітаю. Питання з приводу терміну дії паспорту. Якщо зараз податися на федеральний етап з номінацією від провінції, який мінімальний термін дії паспорту у депенденту має бути? Паспорт у сина закінчиться за місяць, консул відмовляється віддати новий виготовлений паспорт. Чи гаразд, якщо засабмітити федеральний етап зі ще дійсним паспортом але термін дії якого скоро закінчиться. Сину 14 років, мати померла. Паспорт не дают! Слів немає!
-
Можете порекомендувати перекладача щоб перекласти диплом для подачі на MPNP
-
Відмова по телефону. Паспорт вже один раз був продовжений
-
Ця послуга надається без запису в порядку живої черги