Імміграція до Манітоби
-
Це нормально, не переймайтеся. Багато людей вже 3-4 місяці ждуть перший лист, то у вас все норм, так воно і є, просто повторно засилають і все.
-
Вам краще шукати не шаблон канадського резюме, а канадське резюме під конкретну позицію, це буде більш ефективніше.
-
Будуть проблеми моя вина нічого не поробиш )
-
Ясно я ж нічого не кажу просто не подумається чекати рік часу з відкритою візою так і не відкрив що поробиш так буде як є)
-
А ви скиньте мені ваше повідомлення в особисті щоб я був в курсах що вас потрібно буде проінформувати
-
Та ще є час до того вильоту але ну я проінформую що і як але надіюся не почнуть фігачити депорти і казати о так і о так надіюся максимум скажуть о вибирайте хочаб штраф дамо і тд… тому що ситуація була і така що мій батько працював 5 років нелегально в Європі без жодного документа і що йому не дали депортації просто штраф у 500 євро на кордоні в Польщі заплатив тай і все а тут не є мирний час тут війна і неабияка тож і в аеропорту думають з розумом поставляться до ситуації адже я тут був в установах в Польщі і працівники не казали що чогось не зроблять і тд і всі казали о то добре що ви хоч виїхали за день там до війни надіюся тільки на краще ))))
-
Прийме, якщо клініка сертифікована IRCC
-
Це так, але якщо допустимо в мене є склеєні 4 візи і 5/6 в’їздів і виїздів з території Євросоюзу і все ок без жодних порушень і без жодних прострочок то це до уваги також береться і чи візьметься до уваги те що я перебуваю в Європі без документів так довго по вагомій причині адже наприклад тут в Польщі можна було б зробити карту побиту і ні про що не переживати але попередній роботодавець заявив що це займе рік часу а куди мені рік тож надіюся не судитимуть там сильно навіть якщо і дали б депорт(чи людський фактор в таких питаннях виключається і включається бездушна система порушень візового законодавства)?
-
Так буває.Вони дублюють.
-
Вітання. В кризовий формі англійською мовою маєте вказати що Вашим дітям виготовлені закордонні паспорти, оскільки на момент подачі анкети їх не було та прикріпити фото чи скан паспортів при поданні через сайт. Розпишіть що закордонні паспорти не були виготовлені раніше через ситуацію в Україні ітд. Вам відпишуть як діяти далі, або те що інформацію передано відповідальним особам.
-
Доброго дня, підкажіть нікому не приходило “Biometric Validity Letter” двічі? Ми здали біометрію, через місяць отримали “Biometric Validity Letter”, подали паспорт на вклейку, а тепер через місяць після першого знову прийшло “Biometric Validity Letter”
-
-
www.indeed.com/career-advice/resumes-cover-letters/resume-in-canadian-format?aceid=&gclid=Cj0KCQjw9ZGYBhCEARIsAEUXITUU8AfOREHcHeUpD4ZHGS9HLBidZkogRjZ-TrYvkwarX5EyzD5E51kaAgolEALw_wcB
-
Дуже вдячний!