Імміграція до Манітоби
-
Блін … ну я бачила тут деяких, в листопаді подавались
-
Який закручений сюжет 😎
-
Скажіть, будь ласка, потрібно здавати медикал ехам , Для зняття обмежень WP ,Якщо робив його в 2022 році і зараз у подачі на PR в особистому кабінеті IRCC вказано, що medical exam - passed.Мені потрібно терміново зняти обмеження у WP. І вже розглядають документи на федеральному рівні, де сказано, що medical exam пройдено.
-
Будь ласка, можу завжди тепер ставити в курс діла якщо шукаю когось 😁
-
Ми також з кінця серпня чекаємо статус не змінився received як був так і є
-
Дякуємо що ви нас повідомили :))
-
Взагалі нічого. Місяць тому закидала лист від роботодавця що далі працюю. І роботодавцю не дзвонили ще.
-
Перевірте статус, можливо Ви вже на фініші
-
Статус хоч змінився?!
-
Сьогодні рівно 9 місяців чекаю. 😞
-
Потрібно набратись терпіння та чекати. Скоро буде.
-
Коли під час тосту бажають терпіння, це вже не так і дивно звучить і навіть трохи приємно)
-
Ну раз така гулянка, то я і психолога шукають не буду))
-
А таке ще питання, ну це вже іміграцї стосовно)) хтось шось чув за фіктивні шлюби? Крайом вуха чув шо там не все так просто, може хтось має інфу? І якщо я поженюсь наприклад на місцевій дівчині то я отримаю ПР чи вже громадянство?
-
Мы ж тут усі свої, мы завжди з радістю вас вислухаємо)
-
Скажіть, будь ласка, потрібно здавати медикал ехам , Для зняття обмежень WP ,Якщо робив його в 2022 році і зараз у подачі на PR в особистому кабінеті IRCC вказано, що medical exam - passed.Мені потрібно терміново зняти обмеження у WP. І вже розглядають документи на федеральному рівні, де сказано, що medical exam пройдено.
-
Ось ще один #таймлайн #timeline (прислали в приват) Вітання! 24 травня 2023 - EOI 25 травня 2023 - LAA 6 червня 2023 - подача аплікації MPNP по програмі SWO (вибірка для українців), звʼязок через роботу. 30 серпня 2023- номінація 3 місяці очікування довідок про несудимість з 3 країн. 27 листопада 2023 - подача документів на ПР (федеральний етап). 26 лютого 2024 - AOR і запит на здачу біометріі. 18 березня 2024 - уточнення персональних даних. IMM5669e 20 березня 2024 - відправка форми IMM5669e 22 березня 2024 - здача біометріі. 30 квітня 2024 - Military Records request 6 травня 2024 - Military Records submitted 8 травня 2024 - Portal 1 30 травня 2024 - Portal 2 Монреаль 3 червня 2024 - eCOPR Загалом пішло 3 місяці на отримання номінації і трохи більше 6 місяців на фед етапі.
-
Так подавайтесь на зняття обмежень. Для чого привʼязувати до федерального етапу?
-
Скористайтесь пошуком, дуже багато варіантів радили раніше
-
Так я ж питаю, чи потрібно здавати медицину чи ні, якщо вона вже зафіксована на федеральному рівні?
22 Jan 2023, 05:40
165783/232166
30 minutes ago