Імміграція до Манітоби
-
Я не знаю, але якщо там вимагає ROE, то думаю він їм потрібен
-
А можна повідомити офіцера про нову роботу без roe? Надати лист пояснення замість?
-
Огооо Ну це якийсь капець 😒😒😒 Я ще написала попередньому HR але сумніваюсь, що вони відпишуть і нададуть мені той roe, бо відразу, коли звільнили вказали, що він надійде прямо в мій акаунт
-
І не факт що на перерві вийде це зробити, бо час очікування може бути дууууже довгий 🙈
-
А у вас немає якогось робочого аккаунту? в мене Dayforce і там всі документи з роботи
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, мені подовжили ворк перміт та хотів би дізнатись, чи потрібно оновлювати його дані, якщо старий ще є дійсним?
-
Був Але вони закрили доступ до всіх ресурсів, імейл адреси через годину після того, як повідомили, що я звільнена
-
О вау, то доступ до акаунту ще не найменше 💩 Може спробуйте з іншого браузера ще зайти, я наче якось реєструвалася там, якісь кучу секретних запитань вводила
-
Ой, ви певно не читали моєї сповіді тут Я коли ключі їм приїхала віддавати і забрати свої речі, вони навіть не дозволили всередину приміщення зайти, не те що в офіс І речі мені мої на вмання виносили 😅
-
Козли 🐐
-
А просто підійти і сказати що це оригінал, можно мені віддати зробити копію?
-
Ооо, дякую Зараз спробую і відпишуся. Дякую вам за допомогу!
-
Спробуйте через GC Key створити акаунт. Моя знайома спробувала створити акаунт через банк, але в неї не вийшло, то я їй створила через GC Key. Це трохи довше, але все ж не треба йти в офіс. Якщо щось не виходитиме, пишіть мені в приват, я спробую допомоги.
-
Я дала і тоді згадала що потрібно було копію зробити?
-
На роботі забрали оригінал Сін це погано? Просити їх віддати копію
-
Ой, там багато «хороших» справ було з їхнього боку. Але як кажуть, най Бог простить. Я пробувала ті кучу питань, всеодно вкінці вибиває помилку. Спробую таки позвонити на гарячу лінію А раптом вдасться Якщо ні, то напевно буду писати листа пояснення.
-
Потрібно повідомити банк, на роботі, сервіс Канада, МРІ, СRA, Manitoba Health.
-
І якщо показувати друга який буде процес перевірки? Може хтось вже так робив
-
Скажіть будь ласка, скільки зараз чекати на зняття обмежень у WP ?
-
Буду зараз пробувати! Дуже вам дякую добрі люди 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
22 Jan 2023, 05:40
165813/230031
38 minutes ago