Імміграція до Манітоби
-
Ой, там багато «хороших» справ було з їхнього боку. Але як кажуть, най Бог простить. Я пробувала ті кучу питань, всеодно вкінці вибиває помилку. Спробую таки позвонити на гарячу лінію А раптом вдасться Якщо ні, то напевно буду писати листа пояснення.
-
Потрібно повідомити банк, на роботі, сервіс Канада, МРІ, СRA, Manitoba Health.
-
І якщо показувати друга який буде процес перевірки? Може хтось вже так робив
-
Скажіть будь ласка, скільки зараз чекати на зняття обмежень у WP ?
-
Буду зараз пробувати! Дуже вам дякую добрі люди 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Войд чек можете знову надрукувати самі з онлайн банкінгу або взяти у банку.
-
Я теж через GC key, але давно, не пам'ятаю як(
-
У сін немає оригіналу, це просто номер, який потрібно запамʼятати, записати де завгодно, хоч на серветці… теж саме з войд чеком, це просто ваші банківські реквізити, які можна в любий момент подивитись в банківському додатку
-
Доброго вечора! Таке питання, я вказала, що маю друга у Вінніпезі. А потім зняла позначку. Але при заповненні на номінацію в мене є така графа для подачі інформації про друга. Чи обовʼязково заповнювати?
-
Войд чек не такий критичний, в будь який момент в банку візьмете А от добувати сін це морока
-
Оце я теж наче gc key робила
-
Ще на жодній роботі у мене не брали сін. Я тільки писала його при прийомі на роботу у анкетах. Попросіть назад оригінал.
-
Так само войд чек оригінал взяли,чи мені потрібно мати оригінали?
-
Дякую
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html Посилання для Manitoba Health Можна зробити онлайн. Service Canada можна зробити теж онлайн, якщо маєте договір оренди
-
Заберіть той листок із SIN собі назад.
-
Та діло в тому, що я поняття не маю чи дали Написали просто, що надійде туди Але я вже отримала виплату з EI, то думаю, що він таки існує Але я його в очі не бачила, і поняття немаю, що вона там написала.
-
Дивно що ще roe дали. Я з такими ж 💩 за нього ще 2 місяці билася 😄
-
Думаєте я цього не робила?
-
Так, оцей код треба вбити туди, де Ви не можете зареєструватись, в My Service Canada Account
22 Jan 2023, 05:40
165828/234566
3 minutes ago