Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, чи можливо податися на ворк перміт з паспортом із дії чи продовжити якось цей алкоголь перміт із паспортом із дії? Хтось робив так? Бо паспорт підтягнувся до дії, але забрати поки не можна
-
Написати коли подались і який нок 😂
-
Скільки чекали ?
-
А в EOI ви не вказували нічого про англійську?
-
Просто pdf файл без всяких підписів і роздруківок
-
Всім привіт. Підскажіть, будь-ласка, щодо форми написання пояснення. 1️⃣ Це має бути набраний текст і він має бути підписаний, власноруч, аплікантом ? Чи, власноручний, підпис апліканта не потрібен ? 2️⃣ Потім, ту текстовку (з підписом/без підпису) потрібно роздрукувати, відсканувати і прикріплювати до аплікації ті файлики з поясненнями в pdf-форматі ? Правильно ми розуміємо ? Будемо дуже вдячні за допомогу 🙂
-
Знайомим доромагаю то вони роздумують по кому подаватися....або чоловік(руфер) або дружині напрацьовувати 6 міс. і по загальному SWM
-
Як гадаєте які шанси пройти по SWM (occupation specific selection) руферу ? Бачу по ним вже були вибірки...чи вони будуть знову чи зараз інші спеціальності бачу вибирають і до руферів не скоро повернуться....
-
Як податись на федеральний етап?
-
Хай подаються через чоловіка, коли у жінки буде 6 місяців то хай також подасть EOI, когось тай виберуть.
-
В мене аналогічно було....переклав доки тільки з коледжу. Фаховий диплом з додатком + диплом про закінчення 11 класів(з коледжу)
-
Дуже дякуємо Вам за відповідь і допомогу 🙏
-
У чоловіка буде без англійської і балів зрозуміло менше (мабуть 660-690 десь) Дружина може близько 800 набрати але так як її звільнили недавно то їй знову треба "набивати" 6 міс.
-
Привіт, маю питання. Подаюсь на номінацію.Переклав документи які свідчать що я закінчив коледж, отримав диплом та додаток, атестат про середню освіту. Але в документах на подачу я вказував школу. Чи потрібно перекладати ще й свідотство про базову середню освіту ( маю тільки в додатку дія), чи вистачить атестату про середню освіту?
-
Я не експерт. Але можете додати скріншот з цього сайту і написати, що його тір не вимагає мовного тесту immigratemanitoba.com/immigrate/policies/language-proficiency/
-
Чи можна після номінації міняти роботу?
-
7 місяців
-
Вітаю! Як довго чекали?
-
В закріплених повідомленнях є відео
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
166028/230031