Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, у мене дипломи бакалавра (4 роки) та спеціаліста (1 рік), спеціальність одна й та сама. При подачі заявки, яку категорію обирати, майстер чи одну освіту понад 3 роки навчання?
-
Яка різниця де здавати?
-
Написав десь по 185 слів, і ще по хвилин 8-10 зоставалося. Писав простими словами, ніяких завумних слів. Отримав 7 за writing.
-
Я не пам'ятаю, просто ставив галочку коли був переклад і все
-
Це ок. Не не "вибибає". Це просто показано, що це не переклад, як і має бути.
-
Видаліть краще самостійно
-
Написано…навіть в описі групи про це є
-
Дуже дякую за відповідь, я чула таку інформацію, але переживаю, що навчалася в університеті, який, можливо, на той час не випускав магістрів через відсутність відповідної акредитації. Не можу це перевірити, оскільки він знаходиться на непідконтрольній території.
-
Система перевіряє тільки два пункта: diploma, transcript. Все інше не важливо.
-
Це не помилка. Можна завантажувати декілька частин документа.
-
Завантажте додаток в пункт transcript. Без цього не пройдете далі.
-
Робіть в іншому форматі
-
А, так це і помилка. Обʼєднайте його в один документ через ilovepdf і все буде добре)
-
Для заявки треба обов'язково по два документа - диплом ТА транксрипт(наш додаток). Переклад не є обов'язковим документом, так як багато у кого диплом і так з англійською. Скоріш за все додаток на завантажен як транскрипт
-
В мене просто переклад на один получилось більше, тобтоодин док розтягнутий на дві сторінки
-
Для завантаження частин документа. У мене були чітко вікна для завантаження 4 доків про освіту і 4 перекладів, і все
-
Не було вікон для чого?
-
В мене було 1 дока 3 файл а! Це точно не проблема
-
Якщо ваш ВУЗ акредитований випускати магістрів (наче 4 ступінь), то можете вказувати Masters.
-
Дивно, коли я подавалась на номінацію, так не виходило, просто не було для цього вікон
22 Jan 2023, 05:40
166118/230795
2 minutes ago