Імміграція до Манітоби
-
Мені теж не повернули) я їм написала листа з питанням - чи це ще актуально) відповіді поки не отримала
-
Маю питання про кур’єрську доставку паспортів. На сайті консульства вказано що можно оформити доставку DHL. Якщо це зробити, на скільки швидше це буде? І ще питання якщо оформити то видасть чек. Чи Потрібно його відсилати у консульство або якось повідомляти про це? Дякую
-
Чи в когось була подібна ситуація: закінчився WP у березні, новий прийшов у квітні. Подалась у квітні на продовження картки Manitoba Health. Чоловіку у травні потрібно було зробити Scan у clinic а зараз прийшов рахунок на 2400 за це. Написано так non resident of Canada. Що тепер робити?
-
Коли Ви оберете доставку за допомогою DHL , там все буде розписано як і що робити. Дуже все зрозуміло. Паспорт прийде з Київу до консульства десь за два тижні. Дуже зручно
-
🔫 @Mikhail12sp кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Alla, @brotherz_1, Iryna, @blyskunka, Lastname, @Malesdi, @elen_great, @liubar_andrey, @Gocha_Win, @vchslvvn Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Доброго дня, я працював далекобійником по ЄС , був у багатьох країнах , чи потрібно вказувати у федеральній анкеті всі поїздки з датами ( це практично нереально) ? Чи достатньо просто по штампам в паспорті .
-
Так написано: Будь-ласка, переконайтеся, що Ви передали оригінал чи скановану копію власноруч підписаної заяви та згенеровану квитанцію до Посольства/Консульства України в країні Вашого перебування, з метою подальшого ініціювання відправлення документа з Міністерства закордонних справ. Що значить власноруч? При подачі на паспорт, я ще нічого не передавала, у мене ще не було квитанції. Я щось заплуталась
-
Пан Wes у відпустці. Не пам'ятаю чи до 8, чи до 9 червня. Він Вам краще порадить.
-
На сайті нашого консульства вибирайте «доставку курʼєрською службою», переходьте по лінку, а далі все буде зрозуміло
-
Можна я Вам подзвоню, бо в мене залишилось 5 хвилин до роботи?