Імміграція до Манітоби
-
Не треба так нічого власноруч відправляти. Треба скан на імейл
-
Підкажіть будь ласка перший раз додаю до аплікації документи Етап очікування номінації Там нема кнопки відправки вірно? Просто add Типу мені нічого не треба більше робити? Воно полетіло до них?
-
Добрий вечір, де можна завірити документи?
-
Якщо дата випуску вашої карти раніше дати мед.послуги та якщо ця послуга покривається Манітобою хелс - ви можете звернутись у клініку, з якої отримали рахунок.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html
-
Дякую це потрібно все поштою висилати в офіс в Оттаві 🥹жесть просто ,думала є інші варіанти .Людський фактор ,вставили не той документ дитині…
-
Спробуйте написати через веб-форму
-
А де дізнатися рівень акредитації свого навчального закладу? Наче пам’ятаю, але треба впевнетися. П.С. Навч заклад вже не існує. Може є якісь архіви онлайн де можна подивитися?
-
Завірeння перекладy безкоштовно
-
І скільки коштує?
-
Всім привіт. Може хто знає? Якщо подаєшся по swo, чи можна змінювати роботу? Чи можна звільнитися та не працювати довгий період(один-два місяці)? Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Immigrant Centre 100 Adelaide St, Winnipeg, MB R3A 0W2
-
Можна змінювати. Програма SWO для українців вже закрита
-
Я знаю. Встиг в останню вибірку.
-
Добрий день. Після отримання нового візітор рекорд на дитину 4 роки кого потрібно повідомляти чи зробити апдейт? Health card і ще когось треба про те, до видали новий візітор рекорд?
-
Дякую!
-
Справа в тому що картку нову ми ще не получили)
-
Привітик🥰 Хлопчики пишіть)
-
Ми подавали заявку на провінційну програму ще 14 листопада 2023 року - вже пройшло більше 6 місяців і тишина. Статус заявки - отримана. Підкажіть, які зараз приблизні терміни розгляду заявок на номінацію?
-
У мене 9 місяців і 1 тиждень в статусі ресівд... Зараз до 12 місяців час очікування
22 Jan 2023, 05:40
166255/231323
3 minutes ago