Імміграція до Манітоби
-
Номер справи починається або з ЕР+6-8 цифр або інший літерний код на початку і цифри. Якщо вам прийшли всі ці запити, то вас вже розглядають. Заповніть і зробіть все, що вам приходитиме по запиту.
-
Якщо буде не ок, то вони ще раз запитають)
-
Кто нибудь подавался по гуманитарной программе с оккупированных территорий, есть пару вопросов
-
Вітаю, спільнота Маю таке питання. Я з родиною в Манітобі 4 місяці. І я, і чоловік працюємо більше місяця на фултайм роботах. Про подачу ще рано казати, але розглядаємо програми. Знайшла ось таку програму immigratemanitoba.com/immigrate/ies/cep/ Чи підійде для подачі на неї отримання сертифікату за такою навчальною програмою? assiniboine.net/programs/administrative-assistant Тобто стратегія передбачає продовження роботи там же та паралельне навчання з подальшим отриманням сертифікату. Моя робота повʼязана саме з таким курсом Дякую за відповіді
-
Доброго дня! Чи потрібно підписувати ще ім'я, прізвище та дату народження внизу на звороті фото?
-
Так, від вас залежить зараз чи заповните все добре. 3 місяці очікування на AOR це дуже швидко. Я чекав рівно 4, хоча люди з досвідом мені тоді говорили, що раніше 6 місяців не чекай навіть.
-
Так, обов'язково.