Імміграція до Манітоби
-
Пробачте за таке питання. Що таке вибірка?
-
Всім доброго вечора, питання по Language ability "I have studied English or French as a foreign language or as a second language - No / Yes-how long ?" вивчали англ і в додатку до диплома вказані години, але ж в аплікацію треба роки вписувати? Підкажіть будь-ласка хто як вказував цю інформацію. Дуже дякую☺️
-
По виїзду - можете виїжджати спокійно до моменту коли здасте відбитки на федеральний етап десь. Наскільки я знаю, вони там питатимуть де ви знаходитеся й треба бути в Канаді. До отримання номінації можете спокійно їздити у відпустки. Роботу можете змінити тільки після отримання номінації від провінції.
-
Вітаю 🎉 з отриманням АОР хотів спитати у вас довідки про несудимість по другому колу не питали,маю на увазі які були давно зроблені.
-
Я вчера отримала довідку про несудимість з РФ. Три тижні чекала. Все дуже просто зробити, якщо комусь актуально.
-
Дякую Вам
-
Можна, і також додати пояснення, що атестат втрачений
-
Доброго вечора! Таке питання, в мене немає пластикового свідоцтва про базову освіту (атестат зі школи). Є тільки транскрипт. Чи можна якось додати оцей документ з дії (з перекладом, звичайно), чи цього не достатньо? Дякую
-
Ні, нічого не перекладала. Заяву на російській мові заповнила плюс копія паспорта та WP.