Імміграція до Манітоби
-
На офіційному сайті Канади. Контакти консультантів не дадуть
-
яка структура повинна бути файлу
-
Добрий день в хто сам перекладав диплом . В якому форматі це робили
-
-
Можна орендувати поштову скриньку на своє ім'я і ходити самому її перевіряти
-
Доброго дня всім, у меня є питання стосовно медичного страхування в Вінніпезі для українців, куди можно звернутися напряму чи є у когось посилання з інформацією про її оформлення, у меня вже є медична картка квебеку, але я планую залишитися в Вінніпезі, можливо якось її переоформити, можливо у когось є така інформація, буду вдячний за будь-яку відповідь!
-
Можна замовити на пошті послугу, якщо Вам приходитимуть листи на стару адресу, то їх Вам будуть переадресовувати на іншу. Три місяці коштує десь 60 доларів.
-
Word Або PDF format. Просто набирайте по структурі схоже на оригінал. Типу я робив в альбомному форматі і на колонки та лінії як в додатках розділяв.
-
А якщо фото трохи більше ніж 6 місяців назад зроблене але якісне, чи можна завантажити його ?
-
Місяць чекаємо на карту ПР, хто скільки чекав? Через 40 днів треба подзвонити і нагадати про себе? Дякую
-
Дякую ☺️
-
Може я дарма чекаю😂 хтось сказав, що автоматично. Здається на порталі то для reissue
-
Дякую! У нас необхідності нема. Просто переймаюся
-
Доречі. всім, хто чекає на ПР картки (пластик), ось є форма, якщо у вас нагальна необхідність отримати карту. Знайомі заповнили, надали пояснення, бо мали похорон в Україні, то картки прийшли за 4 дні. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/73