Імміграція до Манітоби
-
А якщо фото трохи більше ніж 6 місяців назад зроблене але якісне, чи можна завантажити його ?
-
Місяць чекаємо на карту ПР, хто скільки чекав? Через 40 днів треба подзвонити і нагадати про себе? Дякую
-
Дякую ☺️
-
Може я дарма чекаю😂 хтось сказав, що автоматично. Здається на порталі то для reissue
-
Дякую! У нас необхідності нема. Просто переймаюся
-
Доречі. всім, хто чекає на ПР картки (пластик), ось є форма, якщо у вас нагальна необхідність отримати карту. Знайомі заповнили, надали пояснення, бо мали похорон в Україні, то картки прийшли за 4 дні. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/73
-
Я взагалі як тримала copr нікуди не заходила ахха
-
Я розумію… взагалі то я не кваплюсь нікуди) просто трохи переймаюся
-
Може я не права?!
-
🤣🤣🤣🤣🤣
-
Не пройшло і 2 роки, як IRCC згадало про мене 😁 Я вже «поховала» ті гроши дуже давно, але приємно що згадали… Подавала близьких в березні 2022 року чи то 13 березня не памʼятаю вже точно, ну і платила як за гостьові візи + біометріа…а через пару днів зробили CUAET безкоштовно:) Так ось отримала refund 🤗 Може хтось теж чекає…
-
Ні, на жаль, це один рік.
-
7 березня - COPR 28 травня - прийшов запит додати нове фото дружини, бо на наявному нібито присутня посмішка 4 червня - прийшла моя картка 5 червня - прийшла синова картка. Картку дружини досі чекаємо. Зараз середній термін очікування біля 80 днів.