Імміграція до Манітоби
-
Щоразу інший: immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Вчорашня вибірка для усіх професій immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Дякую ☺️, в мене немає шансів навіть 😢 834 бал це потужно
-
Так я рік вже відпрацював, але ж різниця між 12 балами та 25 не велика (4 та 8 я маю на увазі ). А ось освіта ну не 125 як у дружини може бути а 100 ну тай все одно навіть 700 не набираю
-
Англійську на 8+, рік відпрацювати. А там може і впаде трохи.
-
Були у імміграційного консультанта в Вінніпезі , каже вам краще по гуманній програмі подаватись , бо дитина народилась в Канаді це сильний звʼязок , дуже дивно 😳. Думаю він порекомендував би нам по іншій програмі працювати
-
А можно десь подивитись яка квота по гуманітарній програмі на рік і скільки людей подалося?
-
Квоти немає. Є приблизно передбачення на кількість
-
Я вже бачу ситуацію на кордоні: мета подорожі? Як довго ви плануєте залишатися в Канаді? - шановний, я громадянка США і я їду в Канаду та не маю звітувати вам, просто дайте мені пройти, а не влаштовуйте свої допити 😀
-
Там рахується за кожну оцінку, тобто якщо 4*12 =48, а 4*25 =100
-
Зрозумів ,квоти немає ,а які сроки розгляду ?
-
У вас зовсім нема ніякої освіти ? Просто чисто за одну освіту, вік та рік роботи ви отримаєте 700+
-
Усе одно навіть з вищим балом по англійському не назбираю і 800 балів
-
Доброго вечора. Підкажіть, як зрозуміти чи обновилась інформація по біометрії у GCkey кабінеті? Що саме там має писати?
-
Дякую
-
Ставите тільки 12 за роботу.
-
Не плюсуються. Або 10 або 12
-
Привіт усім. Допоможіть, будь-ласка, розібратись, якщо знаєте як правильно. В Factor 5: Adaptability За Previous work experience in Manitoba (at least six months) і Fried or distant relatives living in Manitoba Чи плюсуються бали? Я відпрацювала 6 місяців в Манітобі і також маю друзів. Чи в цьому факторі 5 плюсувати 12 (за роботу) і 10 (за друзів)?
-
А ви бали вірно рахуєте? Я клеймив тільки рік досвіду в Манітобі, диплом спеціаліста, тест з мови 7/8, інше як у всіх - вийшло 834 бали
-
Antony Junior, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
166770/230296
15 minutes ago