Імміграція до Манітоби
-
Antony Junior, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Це дуже мало буде, там багато хто йде за стратегічними напрями і їх дуже велика кількість. Там скажені цифри
-
А які там бали? В мене 74 бали
-
Ви впевнені що зможете конкурувати з іншими в пулі SWO? Там бали в рази більші, а ніж по SWM. Спеціальної вибірки для українців більше не існує по SWO
-
В мене є варіант через друзів податись, але я думала, що 74 бали буде достатньо
-
Зараз кожна вибірка по SWO - це вибірка по стратегічним ініціативам і там люди мають бали і під 100, бо ця ініціатива додає їм ще балів.
-
Ви повинні мати спеціальне запрошення через Strategic Recruitment Initiative. Інші ЕОІ профілі участі у SWO вибірці не беруть.
-
Звичайний технікум після 9 класу три роки навчання це ж менше ста балів Рік роботи в Вінніпезі 40 балів Вік Мова на 4 Тай все , може звичайно і не так рахую але все одно навіть з мовую на 7 балів це не допоможе
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/ Читайте Manitoba invitation: Recruitment missions and Exploratory visits
-
Дякую за підказку
-
MPNP проводить рекрутингові місії за кордоном і запрошує звідти спеціалістів з певних професій. Якраз ті апліканти і мають приорітет для SWO.
-
А що це за запрошення? Вибачте, я не знаю що це :(
-
Дивіться ще уважно, коли вам видали атестат в технікумі, бо частіше це два роки навчання, після отримання атестату.
-
Можна і так, і так підписати. Не важливо.
-
Хто знає як правильно: "bearing an original signature" Треба заповнити, роздрукувати та підписати від руки, відскакувати і потім вже завантажити через IRCC Portal? Чи підписати за допомогою adobe reader?
-
0 балів за мову, якщо бал нижчий за CLB 4, який смисл вказувати низьку мову?
-
Якщо NOC третій, англійську здав на 3. То пройде чи подавати без здачі англійської?
-
Подавайтеся без, якщо хочете вже. Але мову підтягніть, перездайте та додайте в аплікацію, бо без мови мало балів.
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, обирати Provincial Nominee Program, для Link Application to my account? Або TR to PR Pathway? SWM номінація.
-
Треба було до 30 квітня податися... Тепер SWM
22 Jan 2023, 05:40
166789/234085
25 minutes ago