Імміграція до Манітоби
-
дякую
-
мерсі
-
нова дата в плані expiry date?
-
ні, підкажете?
-
Так, має появитися нова дата.
-
дякую
-
Сьогодні жінці продовжили перміт до 2027 року. Лист не надходив. Просто у кабінеті пише що рішення прийняте. Я так розумію що тепер просто чекати його по пошті, а потів вже робити апдейт усіх документів, вірно? П.с. подавались на продовження разом 26 березня. По моїй аплікації тиша...
-
Так Просто трохи почекайте, в принципі мені прийшло менш ніж за тиждень після листа
-
Продублюю запитання, може хто знає відповідь? Доброго дня! Підкажить будь ласка, я заповнила по SWO на номінацію заявку, коли заповнювала- працювала. Наразі я не працюю, зараз перевіряю всю заявку, щоб відправити і маю питання, мені треба в пункті " I am a skilled worker currently working in Manitoba" ставити "No"? Це на щось вплине? Тому що при заповненні я ставила "Yes". І взагалі, я ж маю право деякій час не працювати, 1-3місяці? якщо всі умови по SWO виконані? Ось фото, якщо ставлю No @western9
-
Може хто стикався з подібним
-
Доброго дня! Під кажіть будь ласка може хто стикався, хочу податись на продовження Вп але є нюанс мій паспорт ( новий ) знаходиться в Берліні в дп документі і його не відають але в дії він є чи можна використовувати паспорт з дії? Також є старий паспорт в якого термін до слід року відповідно і ВП також до слід року
-
Вам потрібно мати на руках дійсний паспорт. Документи з ДІЇ не можуть замінити реальних документів