Імміграція до Манітоби
-
Embassy of Ukraine in Canada - так написано на сторiнцi консульства
-
Угу
-
Для чого взагалi був цей номер?
-
коли реєструвалася на апоінтмент в консульство, вони надіслали імейл і там номер 17, це потрібно роздрукувати чи ні? як вони взагалі викликають за прізвищем чи за цим номером?
-
Десь тиждень якщо до вас нема питань.
-
Вітаю 🎉 І в мене змінився нарешті, подавала 23 серпня 🫠цікаво, скільки тепер в такому статусі чекати…
-
Так і у нас змінився статус, нарешті) також в кінці серпня подавали
-
Якщо подавався в грудні минулого року, то це якщо до грудня цього року розглянуть то й буде добре 😂
-
Може ще ворк перміти нові прийдуть тоді взагалі можно будет відпустку брати 😀
-
@katya_aru, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
🙏тільки б тиждень -і нема питань💪.Всим бажаю успіху.Чекаємо.
-
А будинок якось рахується ? Це так на майбутнє
-
Дякую
-
Ось дуже чітко все розписано. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Серпневі,чи дзвонил вам офіцер особисто після того як статус заявки змінився?
-
Добрий день. Підкажіть, якщо пройшли вибірку, отримали ЛЛА і вже подали заявку по свм, але вона ще в обробці - як правильно змінити роботу? Розуміємо що за тим же фахом і потрібно повідомити в імміграційну службу. Але не дуже зрозуміло конкретно як і в який момент повідомлювати, чи потрібні якісь конкретні причини чи можна просто перейти до іншого роботодавця?
-
Так, якщо є експертна оцінка
-
В мене тільки сьогодні змінився статус, хоча я сумніваюсь, що вони працюють у суботу.Думаю, понеділок все покаже)
-
В той же день, як змінився статус, прийшов імейл роботодавцю.
-
А ви екзамен здавали? У будь-якому разі офіцер звʼяжеться з вашим работодавцем, щоб підтвердити правдивість і актуальність вказаної вами інформації. Попросіть роботодавця перевірити почту.
22 Jan 2023, 05:40
166949/229593
27 minutes ago