Імміграція до Манітоби
-
Так, я вже чекаю на нові перміти, подалася ще в березні. Вам особисто дуже дякую за допомогу, ви мені стільки корисної інформації надали, поки заповнювала ту аплікацію)) Ви найкращий!
-
Ще один #timeline від учасниці нашої групи. Пропустив, коли був у відпустці 03.21.2023 EOI 04.26.2023 application submitted to MNP 06.01.2023 Nomination 06.20.2023 submitted to Federal 11.09.2023 AOR 11.16.2023 Medical request 01.30.2024 Biometrical collection request 02.29.2024 Biometric completed 04.16.2024 request IMM 5669 CV/RESUME in relation Master/PhD studies Military records 05.02.2024 Portal 1 05.27.2024 Portal 2 05.29.2024 eCoPR, Montreal
-
Нагадаю, що для осіб, які не можуть податися на ПР через відсутність документів чи інших причин (в тому числі і судимість) є можливість податися на біженство. Welcome Place допомагає безкоштовно заповнити аплікації на біженство. Процес оформлення біженства є непростий, тому потрібно набратися терпіння. Після отримання статусу біженця ви зможете податися на ПР, термін розгляду 26+місяців.
-
@banofbot
-
Доброго дня. Чомусь не можу зареєструватись в трекері. АОР маю, GCkey підвʼязав, біометрію здав. Варто почекати?
-
@banofbot
-
Підскажіть будь ласка, якщо строк дії провінційної номінації 6 міс, чи повинна я податись на федеральний рівень до цієї дати, чи вони повинні розглянути мій кейс до цієї дати? Тобто якщо податись вчасно, а на момент розглядання кінцева дата номінаціі вже пройде, не буде це проблемою? Дякую
-
Дякую
-
Отож хвилююся, бо чекаю деякі документи. В мене ще є 2 місяці
-
Дякую
-
Дякую я вже все побачила. Поперше завантажувати тільки повнолітніх дітей . Свого малого я додала в oter і написала пояснення чому. А по друге всі сертифікати що не мали додатків теж в інше с поясненнями. Але це моє рішення виходячи з пояснень що є на сайті Манітоби.
-
Всім доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, хтось літав закордон з дитиною, у якої visitor record? Чи видавали вам на кордоні новий visitor record? Чи подавали на новий онлайн?