Імміграція до Манітоби
-
Так це знаю, треба буде заплатити податок 13 відсотків
-
Але це ж як підробка, може вдасться пояснити це офіцеру
-
Як вони писали я повинен сам за себе заплатити податок, це важжаєься як селф імплойд
-
Реєстрація через телефон, тільки фотка ворк перміта
-
А ще таке питання, нам у ЄС видали сертифікат о вакцінаціі. Там вакцина джонсон. Але чомусь вказали іншу вакцину в холдері документів. Мабудь, це помилка. Офіцер не подумає то це підробка? Ми вже приїхали, у єрайв кєн завантажували. Нічого ніхто не подумає? Нам би сказали якщо щось було б? Дякую!
-
Якщо не важко, дайте відповідь ще на одне питання, Factor 6: Risk Assessment я 1,5 місяцв відпрацював в Торонто на доставі їжі uber eats, ніяких умов не було , тільки зарахування грошей на карту є. За це можуть відняти 100 балів ?
-
Все залежить від важкості злочину. Це все індивідуально оцінюється міністерством імміграції та громадянства Канади. Подаєте аплікацію, вказуєте ваші дані - і вам дають або не дають візу. Однак, отримати візу - це таке... Приїздять і з судимостями, бо ж це тимчасово. На імміграцію треба буде окремо подавати довідку про відсутність чи наявність судимостей чи кримінальних справ від МВС України. От тоді вже будуть дивитись та вирішувати, чи давати вам зелене світло для імміграції.