Імміграція до Манітоби
-
😱😱😱 А ви подавались одна чи з чоловіком?
-
20 січня)))
-
Дякую за відповідь)
-
Тоді добре 👌
-
Ні, бо наш дійсний до 26 року, а цей лист для тих у кого ВП закінчується
-
Але чи має значення лист який приходив після подання на продовження, в якому пише, що після подання заявки діючий ворк перміт дійсний в моєму випадку до 28 липня
-
Я теж подавалась з чоловіком
-
З 5-го березня чекаю.
-
Пане Wes, я так розумію знайомі платили 150$ за цю заявку я правильно розумію?
-
Оплачували згідно тарифу IRCC. Якщо я не помиляюся, то вони оплачували work permit fee (155) та open work permit holder fee (100). Я уточню в них.
-
Єдине, що вони ще в процесі. Тобто, рішення немає і чи буде позитивним, то не відомо.
-
Добре дякую чекаю, буду чекати на уточнення, отже можна подаватися на продовження ( бо цього люди казали до 31 березня і потім все і безкоштовно ні платно- ніяк . І клюоли подаешься треба тдодати пояснення ( чому я прошу продовження ворк перміту)?так би мовити це не буде зайвим
-
Доброго вечора! Хто робив новий загран дитині до 16 років, дуже прошу напишіть мені в приватні повідомлення, маю пару питань. Буду дуже вдячна. P.S. Особливо цікавить хто робив у Польщі
-
@palmpdf, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
так
-
Це ви ще чекаєте, провінційну номінацію?
-
Я чекаю також десь з цього періоду😔 хоча друзі подавались десь в той же час то вони вже отримали
-
Манітоба Головний і єдиний 😂
-
Ви головний аплікант?
-
А в якій ви провінції?
22 Jan 2023, 05:40
167103/231594
10 minutes ago