Імміграція до Манітоби
-
Добре дякую чекаю, буду чекати на уточнення, отже можна подаватися на продовження ( бо цього люди казали до 31 березня і потім все і безкоштовно ні платно- ніяк . І клюоли подаешься треба тдодати пояснення ( чому я прошу продовження ворк перміту)?так би мовити це не буде зайвим
-
Нажаль багато людей залишає Канаду
-
Люди з таким терміном готують план Б. Тяжко повірити ,що людина сидить до такого терміну.Свідома людина розуміє,що небуде мати доступу до роботи,медицини...Розриває контракт з орендою житла. Мені шкода наших людей,що так важко все приходиться в житті.
-
Доброго вечора!Щойно помітила, що в номінації вказано не той нок, за яким подавалися 🤷🏻♀️. У кого було таке?
-
Нам дорослим продовжили,а от дитині ні.Я вже третій раз подаю щоб продовжили візітор. А з ПР глухо
-
Люди не сидять до такого терміну, люди були в загальному пулі на продовження перміту. Тому їм зробили можливість повідомити про те, що їх перміти закінчуються та щоб їх розглянули в першу чергу. В листі, який, до речі, отримали всі, хто подався на продовження, все розписано…