Імміграція до Манітоби
-
Агонія адміни Прошу дозволу Розмістити посилання на канал збору громадян України яким не байдуже їх майбутнє
-
Дайте мені будь ласка знати
-
Окремо
-
Ви подавались разом в одній заявці чи окремо?
-
Подав себе 9 березня, жінку 10 -го. Я отримав новий перміт 11 квітня, а жінка - ще чекає...
-
Теж саме
-
Вітаю! Подалася на номінацію. Як краще повідомити про зміну адреси роботи на того ж роботодавця (закривають магазин, переводять в інший, з іншою назвою та адресою, компанія залишається та сама), отримала поки що тільки сповіщення про трансфер. Питання: як повідомити офіцера та чи достатньо цього повідомлення чи почекати вже першого пейстабу через місяць з новими даними і тоді вже відправити все разом? Що ще потрібно підкріпити у такій ситуації? Буду дуже вдячна за відповідь ☺️
-
@lusy_td хоче кікнути Kirito з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Kirito кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: L, @sweetofsky, @blank_named, @gho5tw0lf, @Alla_322, Alex, Dm, Maryna Solovei, Mykola, Поня Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@DarynaBg хоче кікнути Kirito з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Новий employment verification letter, додати через MPNP account> add document
-
Вже була така ініціативна група, були на прийомі у міністра. Результат нульовий. Але хочете ще раз піти, будь ласка. Студенти страйкували не через документи, а через те, що їхні дозволи на роботу завершуються і також, що віднімають бали за навчання та роботу в інших провінціях. У будь якому випадку це нічого не змінило для них, крім того, що MPNP випустило повідомлення про 45 днів. Ви без проблем також можете скористатися даною формою, якщо подалися на номінацію і ваш паспорт скоро буде недійсним.
-
Повідомлення про 45 днів - не результат страйку індійців. Це і результат роботи української громади з МПНП. Ми це питання на зустрічах постійно піднімали і піднімаємо.
-
Який результат? Скорочення кількості виданих ворк пермітів та стаді пермітів для них?
-
Тобто ви хочете поставити під ризик співпрацю української громади з МПНП? Ще раз: про проблему документів знають усі. Робити виключення ніхто не буде, бо це не є проблема Канади. Уряд Канади пояснив вам, що можна зробити у випадку наближення закінчення паспорта
-
Якщо попадете таки до міністра, то як поясните, чому у Вас проблема з новим паспортом? Канада не втручається у справи України, а дана послуга вже розблокована для чоловіків.
-
Так, вже якісь блогери розповідають, що їм "нашептали" знайомі офіцери, що буде 12-13 тис номінацій у 2024 році. 😁 Я думаю, що плутають із квотою на гуманітарну програму, там 13400 на 2024 рік.
22 Jan 2023, 05:40
167147/230699
20 minutes ago