Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Чи є тут іміграціонний консультант, або хто може порекомендувати?
-
Ні, цей чат виключно для тих, хто іммігрує самостійно без допомоги платних консультантів
-
Жінка буде робити ці документи, головний аплікант чоловік, що саме вдасться зробити (опікун чи довіреність) поки не знають, бо дитина на окупованих
-
В сенсі? Хто головний аплікант? Опікун і просто довіреність - це дуже різні речі.
-
Доброго дня, чи можно іммігрувати як опікун або з довіреністю на дитину як близький родич? Дякую
-
Хтось підкаже контакт адвоката для Піару.
-
Тобто обидва повинні бути опікунами або тількі головний аплікант?
-
Щоб підтвердити попередній досвід по ФОП потрібно дуже багато документів, пошукайте в пошуку тут це питання вже розписували
-
Для того, щоб долучити дитину до своєї аплікації, має бути custody agreement. Іншим словом, ви маєте бути офіційним опікуном дитини. В Україні це робить через суд або опікунську раду.
-
В лічку теж заборонено?
-
Цей чат для самостійної міграції Ми не можемо тут рекламувати/рекомендувати адвокатів
-
Головний аплікант.
-
Так, тут немає імміграційних консультантів
-
Дякую
-
Ні, дитину, народжену в Канаді, для ЕОІ вказувати не потрібно. На федеральному етапі вказуєте всіх дітей, але ту, що народилася в Канаді, вказуєте, що не імігрує з вами.
-
Доброго дня. Таке запитання: я головний аплікант й подаю на отримання PR. Мій чоловік та двоє дітей, які народжені в Україні, а також я маю ще одну дитину, яка народжена к Канаді. Я маю подавати й її теж? Чи вона вже резидент по народженню? Я у ЕОІ вказала усіх членів родини які зі мною у Канаді. Ми вже отримали LLA. Дякую за відповідь.
-
Я пишу вам, щоб поставити запитання щодо фактора 3: Досвід роботи. Я спробую пояснити вам свою ситуацію. У заявці EOI 28 травня 2024 я написав 4 роки у Фактор 3: Досвід роботи. 6 червня 2024 року я отримав лист-пораду щодо подання заявки (LAA). Тепер хвилююся, чи правильно я підрахував свій стаж роботи за коефіцієнтом 3. Чи можете ви допомогти мені підрахувати мій досвід за останні п’ять років, використовуючи ці дані? Я маю на увазі, тут є 4 роки фактора 3 чи ні? 28.05.2019 - 17.09.2021, перша робота 29.09.2021 - 02.09.2022 друга робота 21.09.2022 - по теперішній час, робота в Канаді .
-
Просто в мене друга робота менше року.
-
У вас тут є дві перерви між роботами, ніби невеликі, але не знаю чи можна було клеймити 4 безперервних років
-
Ми коли знімали обмеження з ворк пермітів, то мені прийшов вп через місяць, а чоловіку - через 4 місяці
22 Jan 2023, 05:40
167224/230699
13 minutes ago