Імміграція до Манітоби
-
Отже ви ще щось не коректно вказали. Зв'язати два місця роботи можна вказаним вище чином. Пояснення додайте в форматі pdf, там де грузити документи.
-
Дякую. А що в листі треба писати?
-
Потрібно мати хоч якусь суму заощаджень. І її вказувати. Ваша заробітна плата візьметься до уваги офіцером по цій програмі.
-
Привіт, подаюся по SWM потрібно вказати суму грошей. Наш дохід лише зарплати і заощаджень немає. Вказувати нуль чи суму наших зарплат за місяць? Просто я не розумію як правильно
-
Пробачте, але якщо зовсім немає грошей, то можуть виникнути питання як Ви далі плануєте оплачувати хоч би й сам процес іміграціі. За одного ~1500$
-
А якщо немає грошей і підходить лише ця програма
-
Ну а як Ви готівку підтвердите? В руках сфотографуєте ?
-
Ваші гроші повинні бути на рахунку близько трьох місяців. І обовʼязкові документи на підтвердження коштів - виписки з банку. Готівку ніяк не підтвердити.
-
Чи потрібно підтверджувати з банку
-
Наприклад 5 тисяч це готівка
-
В нас двоє дорослих і четверо дітей. Чоловік заявник, я працюю за викликом по вихідних. Чи 3000 буде не замало?
-
Раніше в чаті жінка писала, що вони вказали 3,5 тис. на чотирьох осіб, офіцер врахував їхню зайнятість. Постарайтеся хоча б щось покласти на рахунок.
-
Хтось вказував 3000 і номінацію отримали. Постарайтесь заробити на імміграцію кошти. Хоч трохи. Це в ваших інтересах
-
Зрозуміла, дякую
-
Що ви маєте на увазі під розблокована? Зараз при звернені до консульства чоловікам відмовлять бо: 1) У них стоїть позначка «у розшуку», щоб її прибрати їдьте до тцк. Що казати коли таку позначку отримують не тільки більша частина чоловіків за кордоном, а і навіть військовослужбовці в Україні) 2) У них немає паперових військових документів, їдьте в тцк 3) У них немає QR коду в застосунку. А навіть після його обіцяної появи 18го числа відмовити можна по першим двом пунктам
-
Можливо на осінь і продамо будинок, але я хочу подати заявку цього тижня