Імміграція до Манітоби
-
В ЕОІ вкажіть три тисячі, коли Вас виберуть додайте оцінку майна або вже на той час продасте будинок і матимете кошти. Я б так зробила.
-
Не знаю, скільки у вас балів, але вибірку зараз пройти можна не швидко. Вкажіть якусь суму, вона може збільшитись тоді, коли ви вже пройдете вибірку. На етапі подання зацікавленості ніхто не вимагає документального підтвердження коштів.
-
evaluation.spfu.gov.ua/ Може Вам, щось інше порадять. Але я вказувала моїх, наприклад, три тисячі на рахунку і зробила оцінку майна на зараз. Витяг із сайту робитися за лічені хвилини. Порахувало моє майно в докази дешевше, але маю додатковий документ.
-
10+по 2 на кожного депенданта
-
Сподіваюся позитивний 🙏
-
Через кілька днів прийде результат.
-
А на одного апліканта має бути якась конкретна сума? Скільки має бути на сім'ю з 2х людей?
-
Тобто це ще не кінець?🤯 Просто 6 місяців очікування,не знаю що й думати...
-
Зарахували Вашу біометрію
-
Після такого листа мені через декілька днів прийшов результат по ворк перміту Це типу фінальна перевірка )))
-
Так, жовта помилка дозволяє подати аплікацію, але потрібно листи пояснення додати
-
10 тисяч на головного апліканта і плюс дві тисячі на кожного члена сім'ї, але одразу пишуть, що Ви можете не мати цих коштів, враховують постійну зайнятість
-
Разів 10. Відповідь отримала лише 1 раз - чекайте
-
А скажіть, будь ласка, ви не писали їм на пошту чому так довго?
-
Я подавався 28 лютого разом із жінкою , і до цих пір нічого
-
Це не проблема міністерства імміграції Манітоби чи Канади. Канада чітко дала зрозуміти, що у внутрішні справи України вмішуватися не буде
-
Вiтаю Вас 🌷 Коли Ви подавались? Ми також в сiчнi
-
Дякую, а якщо на ЕЕ то employment можуть зарахувати замість коштів?
-
Вітаю, 12-го
-
На ЕЕ суми інші і гроші обовʼязково
22 Jan 2023, 05:40
167279/234566
less than a minute ago